Περιφέρεια: Eναρξη του Προγράμματος Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 16:52

Περιφέρεια: Eναρξη του Προγράμματος Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Σε συνέχεια του από 15 Ιουλίου Δελτίου Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναφορικά με την έναρξη του Προγράμματος Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, επισημαίνουμε προς αποφυγή παρανοήσεων ότι το πρόγραμμα θα παραμείνει ενεργό έως 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/7/

Aφότου ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του προγράμματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με την κατάθεση αίτησης προς το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η αίτηση πρέπει να αναφέρει τον τίτλο του προγράμματος, το όνομα, επώνυμο του χρήστη που παρακολούθησε, τα στοιχεία επικοινωνίας και το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή.

Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250