Δ. Μινέτος: “430.000 ευρώ θα επενδυθούν στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου το επόμενο διάστημα - Δυστυχώς, το Κολυμβητήριο δεν συντηρήθηκε ποτέ..."

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:25

Δ. Μινέτος: “430.000 ευρώ θα επενδυθούν στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου το επόμενο διάστημα - Δυστυχώς, το Κολυμβητήριο δεν συντηρήθηκε ποτέ..."

Το ζήτημα της κατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Αργοστολίου και ειδικότερα του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου, αναλύθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Διονύση Μινέτο και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, κατά την διάκρεια της χθεσινής συνεδρίασης, στο θέμα “Κεφαλονιά και αθλητικός τουρισμός”.

Ο κ. Μινέτος τόνισε πως το Κολυμβητήριο ήταν σε “άθλια κατάσταση” καθώς "δεν έγινε καμία συντήρηση τα προηγούμενα χρόνια". Μάλιστα τόνισε πως" η τεχνική υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει μελέτη και χρειάζονται 650.000 ευρώ για να επισκευαστεί πλήρως και να αποκτήσει μία ωραία μορφή και αισθητικά, αλλά και να είναι και απολύτως λειτουργικό".

Όπως τόνισε εχουν εξασφαλίσει τα 350.000 ευρώ και θα εντάξουμε και άλλα 80.000 ευρώ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

“430.000 ευρώ θα επενδυθούν στο Κολυμβητήριο το επόμενο διάστημα. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Δυστυχώς, το Κολυμβητήριο δεν συντηρήθηκε ποτέ και οτιδήποτε και αν το αφήνεις θα βγάζει μετά προβλήματα…” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

Γιώργος Χαλαβαζής 

{https://youtu.be/uBiVt6wb_2k/}




00 inkefalonia general ad 300X250