Δ. Αραβαντινός στον Inkefalonia 103,9: «Η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη κάνει στον έναν χρόνο απολογισμό ανευθυνότητας και απραξίας»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 09:55

Δ. Αραβαντινός στον Inkefalonia 103,9: «Η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη κάνει στον έναν χρόνο απολογισμό ανευθυνότητας και απραξίας»

Αιχμηρός ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Ληξουρίου, «Ληξούρι, Παλική, Δράση, Προοπτική» Διονύσης Αραβαντινός, μιλώντας στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι" με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά την κατεύθυνση που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή Γιώργου Κατσιβέλη, με αποκορύφωμα την τελευταία πρόταση για δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού με έδρα την… Παλλήνη Αττικής, η οποία και τελικά καταψηφίστηκε!

Ο κ. Αραβαντινός, επεσήμανε «Μέσα από αυτή την πρόταση που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου, φάνηκε η απύθμενη προχειρότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής. Ήταν θράσος να φέρει ένα τέτοιο θέμα που προσβάλει βάναυσα όχι μόνο των δημοτικών συμβούλων, αλλά της κοινωνίας όλης της Παλικής.

Και αν το συγκεκριμένο θέμα προσπάθησε μετά να το αποσύρει, το απέσυρε γιατί είδε πως δεν της βγαίνουν τα… κουκιά. Αυτό δεν ήταν πράξη ευθύνης, ήταν μία πράξη μεγαλύτερης ανευθυνότητας».

Όσον αφορά την έναν χρόνο θητείας της Δημοτικής Αρχής, ο Διονύσης Αραβαντινός, τόνισε πως: «Αυτή η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη, κάνει στον έναν χρόνο θητείας, απολογισμό ανικανότητας και απραξίας».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξής του

{https://soundcloud.com/user-46829938/aravantinos-1039}

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250