Ανάδειξη της παράδοσης! Τα καντούνια στα Διλινάτα και το νέο σημαντικό έργο οδοποιίας στον Δήμο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 11:46

Ανάδειξη της παράδοσης! Τα καντούνια στα Διλινάτα και το νέο σημαντικό έργο οδοποιίας στον Δήμο Αργοστολίου

Εργασίες επίστρωσης σε σκάλες και σοκάκια, τσιμεντοστρώσεις χωμάτινων οδών ή τμημάτων, ανακατασκευή οδοστρωμάτων και πολλές άλλες σημαντικές εργασίες οδοποιίας περιλαμβάνει η νέα μελέτη που ήρθε και πέρασε ομόφωνα κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου!

Μια νέα μελέτη οδοποιίας για τις περιοχές των Διλινάτων, της Λειβαθούς και του Ελειού - Πρόννων, συνολικού προϋπολογισμού 353.000 ευρώ, που προέρχεται η χρηματοδότηση απο ΣΑΤΑ και ΑΠΕ. 

Οπως άλλωστε τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Μινέτος για την περιοχή των Διλινάτων: “Προσπαθούμε να δώσουμε μια αναπτυξιακή κατευθυνση στο χωριό.  Κάνουμε μια  προσπάθεια ανάδειξης της φυσιογνωμίας και του παραδοσιακού στοιχείου του χωριού, με εκτεταμένες πλακοστρώσεις με πέτρες τύπου Φάλαρης σε στενά σοκάκια και σκάλες, που θα αναδείξουν το παραδοσιακό στυλ”.

Στην συνεδρίαση παρέστη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος, ο οποίος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την προσπάθεια βελτίωσης και ανάδειξης του χωριού του.

Παρακάτω την δορυφορική φωτογραφία τα σημεία των δρόμων στα Διλινάτα που θα διαμορφωθούν με παραδοσιακό στυλ και η εισήγηση της νέας μελέτης οδοποιίας Δήμου Αργοστολίου.

Dil 1

dil2

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜ.ΟΔΟΠΟΙΙΑ page 001ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜ.ΟΔΟΠΟΙΙΑ page 002ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜ.ΟΔΟΠΟΙΙΑ page 003ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜ.ΟΔΟΠΟΙΙΑ page 004

 

Dil10

{https://www.youtube.com/watch?v=X1fkplsDBZg}