Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 10:40

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα.

Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωση στο οποίο ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλες καταγγελίες σας αυτές που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν γκρίνιες για μια καρέκλα, για ένα τραπέζι… Για να είμαι ξεκάθαρος, όποιος απλά παίρνει τηλέφωνο για να κάνει μια καταγγελία, η καταγγελία του δεν θα ερευνάται. Μόνο εγγράφως και ενυπόγραφα».

«Η Ιθάκη πάει πολύ καλά. Θυμίζει περιόδους προ κορωνοϊού» υπογράμμισε ο κος Στανίτσας αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ενώ επισήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος  δεν ήταν καλοί μήνες. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν καθώς όπως τόνισε «δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία». Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται, πως υπάρχουν κρούσματα και δεν ανακοινώνονται επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την στιγμή που αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κάθε κρούσματος, ακολουθεί ιχνηλάτηση.

Τέλος, ο κος Στανίτσας ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται κάποια έργα για το φθινόπωρο. Τόνισε δε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους της Κεφαλονιάς και αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του λιμανιού του Πίσω Αετού θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και  όχι τον Αύγουστο.

πηγή: 965.gr

{}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ