Βασίλης Ρουχωτάς: «Ψεύτης και συκοφάντης απεδείχθη ο Γιώργος Κατσιβέλης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 11:58

Βασίλης Ρουχωτάς: «Ψεύτης και συκοφάντης απεδείχθη ο Γιώργος Κατσιβέλης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

Ψεύτης και συκοφάντης απεδείχθη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ληξούρι ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης.

Στριμωγμένος από τις πράξεις και τις παραλείψεις του στην συζήτηση τόσο του τεχνικού προγράμματος όσο και του προϋπολογισμού του Δήμου με κατηγόρησε ψευδώς  οτι απείλησα το προσωπικό του Δήμου  με "τον εισαγγελέα".

Το ψέμα του κράτησε μόλις εξήντα δευτερόλεπτα, αφού μετά την άθλια καταγγελία του   η φερόμενη ως απειληθείσα από εμέ γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου οικειοθελώς έλαβε τον λόγο και παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων και των παρευρισκομένων συμπολιτών μας  διέψευσε κατηγορηματικα τον ισχυρισμό του Δημαρχου Γιώργου Κατσιβέλη  ότι κατά την συνομιλία μου μαζί της την απείλησα με τον εισαγγελέα η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Ψεύτης λοιπόν ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης

Αλλά και συκοφάντης

επειδη εν γνώσει του διατύπωσε ψευδή κατηγορία και μάλιστα δημοσίως μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με προφανή και προμελετημένο στόχο να με μειώσει και να με προσβάλλει βαρύτατα  στα μάτια των  δημοτικών συμβούλων και τον συμπολιτών μου αποδίδοντας μου απειλές  τις οποίες ουδέποτε έπραξα εις βάρος του προσωπικού του Δήμου.

Η εκ των υστέρων συγγνώμη την οποία εψελλισε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης  υπό το βάρος της διάψευσης των λόγων του από την γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Δ Αραβαντινού αλλά και λοιπών  συμβούλων ούτε αποδεκτή είναι από εμέ ούτε αναιρεί την αθλιότητα της πράξης του.

Ληξούρι 29 Ιανουαρίου 2020

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς