O Διονύσης Αραβαντινός στον Inkefalonia 103,9: «Ερχόμαστε με ειλικρίνεια και καθαρότητα να δημιουργήσουμε το αύριο που επιθυμεί ο κάθε Παλικισιάνος και Ληξουριώτης»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 09:53

O Διονύσης Αραβαντινός στον Inkefalonia 103,9: «Ερχόμαστε με ειλικρίνεια και καθαρότητα να δημιουργήσουμε το αύριο που επιθυμεί ο κάθε Παλικισιάνος και Ληξουριώτης»

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Διονύσης Αραβαντινός μίλησε στον Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή. 

Ο κ. Αραβαντινός ευχαρίστησε όλους εκείνους που ψήφισαν την παράταξή του και την έστειλαν στον β’ γύρο των εκλογών τονίζοντας πως: «Και η επόμενη Κυριακή θα έχει ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα».

Αναφέρθηκε στην προεκλογική μάχη του α’ γύρου για την οποία όπως τόνισε πως : «υπήρχε ένας πολιτικός πολιτισμός, τόσο από την παράταξη του κ. Ρουχωτά , ο οποίος πορεύτηκε με χαρακτηριστική ευπρέπεια όσο και από την παράταξη του κ. Μαντζουράτου, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να δίνει αγώνες με ήθος και πυγμή. Ο συνδυασμός ο δικός μας είχε μία σύνθεση παλιών και νέων στελεχών και αυτή η χημεία των νέων ανθρώπων με σύγχρονες αντιλήψει είναι σημαντική.Αυτό που εκφράζουμε είναι το σύγχρονο το καινούργιο απέναντι στο σαθρό το φθαρμένο, το παλιό. Η Κοινωνία έδειξε μία στήριξη στην παράταξη μας και έδειξε πως στην παράταξή μας προσβλέπει για ένα καλύτερο αύριο. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μας, που δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε . Έχουμε ιερή υποχρέωση να αφουγκραστούμε την κοινωνία και το μήνυμά της να το εγκολπώσουμε στην σύνθεση των απόψεων και τα σχέδια μας για μία άνοιξη της Παλικής, μετά την κατάντια που βιώνουμε. Ο κόσμος μας έδωσε ένα προβάδισμα στον πρώτο γύρο».

Στην ερώτηση γιατί να επιλέξουν τον ίδιο ως τον επόμενο δήμαρχο Ληξουρίου, ήταν σαφής: «Θα επιλέξουν εμάς, γιατί δεν διαχειριστήκαμε εξουσία και δεν έχουμε δείξει αρνητικό δείγμα γραφής. Αντίθετα σε εμάς προσβλέπουν στο χτύσιμο μίας καλύτερης Παλικής, ενός καλύτερου Ληξουριού. Το πρόγραμμά μας έχει κατατεθεί αναλυτικά και θεωρώ ότι η κοινωνίας μας το έχει αποδεχθεί… Ερχόμαστε να γεφυρώσουμε τα χάσματα και με ειλικρίνεια και καθαρότητα να μπορέσουμε δημιουργήσουμε το αύριο που επιθυμεί ο κάθε κάτοικος της Παλικής και του Ληξουρίου και αυτό θα γίνει με συναίνεση, με συνεργασία και σύμπνοια … ».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του




00 inkefalonia general ad 300X250