Πρόγραμμα περιοδειών Μάκη Μονιά σε Σάμη, Πύλαρο και Έρυσσο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 11:17

Πρόγραμμα περιοδειών Μάκη Μονιά σε Σάμη, Πύλαρο και Έρυσσο

Πρόγραμμα

Ο δημοτικός συνδυασμός για τον νέο δήμο Σάμης “Δημοτική Αναγέννηση” και ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Μονιάς, μετά από έναν πρώτο γύρο συναντήσεων στην Έρυσσο , την Πυλάρο, τη Σάμη  και το  Πυργί, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την  κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου και στοιχειοθετημένου προγράμματος για την “νέα Αρχή” του δήμου Σάμης.

Το πρόγραμμά μας αυτό, με τεκμηριωμένη αναφορά στα κρίσιμα ζητήματα του νέου δήμου και παράλληλα με όραμα και ιδέες για τον δήμο Σάμης, θα παρουσιάσουμε, θα συζητήσουμε και θα “μοιραστούμε¨με τους κατοίκους αρχικά,  και στην συνέχεια με τους φορείς του δήμου μας.

Έτσι, ο υποψήφιος δήμαρχος, Μάκης Μονιάς και  οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  ανακοινώνουμε σε όλες και όλους τους  συνδημότες μας ότι ξεκινάμε περιοδείες στα χωριά της κάθε Δημοτικής Ενότητας, ώστε να μεταφέρουμε τις θέσεις μας και να συζητήσουμε με τους ανθρώπους για τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Με στόχο μας  να αφουγκραστούμε τα προβλήματά τους  στην παραμικρή τους λεπτομέρεια και να δηλώσουμε ότι με την εκλογή μας,  θα παλέψουμε για να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε  την καθημερινότητά μας, αλλά και να δώσουμε ένα όραμα για την ευρύτερη περιοχή.

    Ακολουθεί το πρόγραμμα των πρώτων επισκέψεων  μας ανά Δημοτική Ενότητα:

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΗΣ

  • Το Σάββατο, 11 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , με κέντρο το Πυργί θα επισκεφθούμε τα χωριά Κουλουράτα- Διγαλέτο- Τσακαρισιάνο και θα καταλήξουμε για συζήτηση στο καφενείο του Στεφανάτου στο Πυργί.
  • Την Κυριακή, 12 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε τα χωριά Γριζάτα, Ζερβάτα, Καταποδάτα και κατόπιν Πουλάτα και Χαλιωτάτα.
  • Τη Δευτέρα, 13 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε Καραβόμυλο και Σάμη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΙΣΟΥ

  • Την Τρίτη, 14 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε Φισκάρδο, Τσελεντάτα, Ματσουκάτα, Τουλιάτα, Μάγγανο και θα καταλήξουμε στα Αντυπάτα στο καφενείο του Νίκου για συζήτηση.
  • Την Πέμπτη, 16 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε Άσσο, Κοθρέα, Κοκολάτα, Δεφαρανάτα, Βασιλικάδες και Μεσοβούνια όπου και θα σταματήσουμε στα καφενεία των χωριών.
  • Την Παρασκευή , 17 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε Νεοχώρι, Κομιτάτα, Καρυά, Πατρικάτα, Βαρύ και Πλαγιά.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΥΛΑΡΟΥ

  • Το Σάββατο, 18 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε την Αγία Ευφημία και θα καταλήξουμε στα Μακρυώτικα στο καφέ “Νυχτερίδα” για συζήτηση.
  • Την Κυριακή , 19 Μαίου και ώρα 5 μ.μ , θα επισκεφθούμε Χαμόλακο, Δενδρινάτα, Φερεντινάτα, Αντυπάτα, Λογαράτα, Καρουσάτα, Μπεκατωράτα, Λουκάτα, Δρακάτα και θα καταλήξουμε στα Διβαράτα όπου και θα σταματήσουμε στα καφενεία της περιοχής.

     Συναντιόμαστε για να πάμε τους τόπους μας εκεί που τους αξίζουν

          Δημοτική Αναγέννηση




00 inkefalonia general ad 300X250