Νικόλας Βαλλιανάτος: «Θα κατέβω υποψήφιος στον Δήμο με τον Θεόφιλο»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:37

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Θα κατέβω υποψήφιος στον Δήμο με τον Θεόφιλο»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΙΝ, Νικόλας Βαλλανάτος.

Ο κ. Βαλλιανάτος, αφού εξήρε το έργο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τόνισε πως– εξαιτίας των μεγάλων αποστάσεων στο να παρευρίσκεται στην Κέρκυρα στα Περιφερειακά Συμβούλια – δεν θα είναι πλέον υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ του Θεόδωρου Γαλιατσάτου, αλλά με την δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ο Νικόλας Βαλλιανάτος, είναι μία σημαντική αυτοδιοικητική προσωπικότητα, με πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία όπως τόνισε «έγινε μεγαλύτερη με την συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων» και ξεχωρίζει για το ήθος του.

Μάλιστα, ο Νικόλας Βαλλιανάτος, έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια και τον σεβασμό των πολιτικών του αντιπάλων, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου στον οποίο αυτοί κινούνται. «Πρέπει με τον Κλεισθένη να μάθουμε στην αυτοδιοίκηση να συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τα επόμενα χρόνια» ήταν τα λόγια του. Επεσήμανε μάλιστα πως σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου περνούν ομόφωνα. Ανέφερε επίσης, ότι η Περιφέρεια έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα του Δήμου Κεφαλονιάς, όπως είναι το έργο της Κεντρικής Πλατείας Αργοστολίου, όπως επίσης και η αγορά όλου του εξοπλισμού στο νέο Γηροκομείο Αργοστολίου.

Παράλληλα, ανέφερε την σημαντικότητα στο έργο που είναι στα «σκαριά» και είναι ο δρόμος που θα ενώνει την Κρανιά με το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του




00 inkefalonia general ad 300X250