Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 08:23

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Προβολή των προϊόντων της Ιόνιας γης,

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει την προβολή των προϊόντων της Ιόνιας γης, δίνοντας το δυναμικό της «παρών» στην 5η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018.

Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα αλλαντικά, φακές Εγκλουβής, εξαιρετικό ελαιόλαδο, αποστάγματα και ηδύποτα είναι ορισμένα μόνο από τα γαστρονομικά διαμάντια των Ιονίων Νήσων που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί και φέτος σε εξέχουσα θέση την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με ενιαίο περίπτερο από τα νησιά της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Ιθάκης, των Κυθήρων και των Παξών. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και η εξαιρετική τέχνη των σεφ της Ιόνιας γης, έχει φέρει την επτανησιακή κουζίνα σε πολύ υψηλή θέση, αυξάνοντας το ενδιαφέρον επιχειρηματιών και καταναλωτών για τις μοναδικές γεύσεις της.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από τις Ιονίους Νήσους θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και να τα κάνουν γνωστά στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές τις Δυτικής Ευρώπης.

Μάλιστα, οι φίλοι του Ιονίου Πελάγους θα έχουν ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδοσιακές συνταγές της Ιόνιας γης, καθώς και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις με τη σφραγίδα των Ιονίων Νήσων.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης

κ. Μυρτώ Αλεξάκη τηλ: 2661362310


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250