Πρόστιμο ΙΚΑ στον Δήμο – Θεόφιλος: «Δεν μας ακούσατε γιατί θέλετε να κάνετε πάντα το δικό σας» - Αραβαντινός: «Δεν έχετε ίχνος αυτοκριτικής, μόνο κανετε κριτική στους άλλους» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 11:59

Πρόστιμο ΙΚΑ στον Δήμο – Θεόφιλος: «Δεν μας ακούσατε γιατί θέλετε να κάνετε πάντα το δικό σας» - Αραβαντινός: «Δεν έχετε ίχνος αυτοκριτικής, μόνο κανετε κριτική στους άλλους» (video)

Το θέμα του προστίμου που έχει επιβληθεί από το ΙΚΑ στον Δήμο Κεφαλονιά μετά από καταγγελία για επαγγελματικές δαπάνες, ήρθε και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς,

Το θέμα του προστίμου που έχει επιβληθεί από το ΙΚΑ στον Δήμο Κεφαλονιά μετά από καταγγελία για επαγγελματικές δαπάνες, ήρθε και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς, αυτή τη φορά για το θέμα της

«Έγκρισης επιπλέον αμοιβής δικηγορικού γραφείου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς Ε.Φ.Κ.Α.».

Θεόφιλος: «Μπορούν και οι δικηγόροι της Κεφαλονιάς να πάρουν την υπόθεση»

Το θέμα προκάλεσε για άλλη μία φορά έντονη συζήτηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, να επισημαίνει πως : «Ζούμε στην Κεφαλονιά από τότε που βγήκατε σε ένα περιβάλλον καταγγελιών. Είχαμε θέσει ξανά θέμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ο δήμος τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Ο δήμος όμως δεν εφάρμοσε τις προσλήψεις με τα οκτάμηνα που προτείναμε εμείς, αλλά ήθελε να κάνει απλά επαγγελματική δαπάνη.

Θέλατε να απασχολήσετε ημέτερους και σας έγινε μία καταγγελία. Είναι μία αδικία σε αυτούς τους εργαζόμενους που δεν είχαν ΙΚΑ. Πρέπει ο δήμος να προσπαθήσει να μην την πληρώσει αυτή τη δαπάνη που φτάνει τα 680.000 ευρώ.

Και θεωρώ ότι μπορούν και οι δικηγόροι της Κεφαλονιάς να κάνουν αυτή τη δουλειά και όχι να δώσουμε 6.000 ευρώ σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου.

https://www.youtube.com/watch?v=Al2AaQ3TA1s

Αραβαντινός: «Δεν έχετε ίχνος αυτοκριτικής και κάνετε μόνο κριτική στους άλλους»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος τόνισε : «Δεν έχετε ίχνος αυτοκριτικής και ασκείτε μόνο κριτική στους άλλους. Λέτε μόνο ότι φταίει η προϊσταμένη του ΙΚΑ, που προσπάθησε απλά να κάνει την δουλειά της. Δεν δίνετε σημασία στα πορίσματα της έκθεσης αυτής. Αντί να πείτε ότι εμείς κάναμε λάθος, τα ρίχνετε αλλού... Λέτε δηλαδή ότι δεν φταίει αυτός που πυροβόλησε, αλλά το εργοστάσιο που έφτιαξε το όπλο. Δεν είναι λογική αυτή».

https://www.youtube.com/watch?v=irnomiUpzg4




00 inkefalonia general ad 300X250