Απάντηση Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Μηλιώτη στον ΝΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 00:07

Απάντηση Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Μηλιώτη στον ΝΟΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με ιδιαίτερη θέρμη ως Επτανήσιος Περιφερειακός Σύμβουλος είχα ψηφίσει υπέρ της βράβευσης της ομάδας Υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ για την επιτυχία του να ανέβει στην Α1 εθνική κατηγορία. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολούθησα την εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Δυστυχώς όμως, λίγα λεπτά μετά τη βράβευση της ομάδας από τον Περιφερειάρχη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι δεχθήκαμε αναίτια και ανοίκεια επίθεση από τον πρόεδρο του ΝΟΑ και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς.
Ουδέποτε αρνηθήκαμε την ικανοποίηση του αιτήματος που διατυπώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Η οικονομική υποστήριξη όμως θα πρέπει να συνάδει με τις προϋποθέσεις που θέτει το δημόσιο λογιστικό. Είμαστε θετικοί παρά το δυσοίωνο οικονομικό περιβάλλον που αντιμετωπίζουμε. Πραγματικά λυπάμαι για τη συμπεριφορά ανθρώπων που υπηρετούν τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του.

Λυπάμαι γιατί με την τεχνική ένταση που επιχείρησαν να δημιουργήσουν επιχείρησαν εμμέσως να θέσουν θέμα ενότητας της Περιφέρειας χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Θλίβομαι γιατί με δηλώσεις τους, αθλητικοί παράγοντες καταφέρθηκαν μειωτικά και απαξιωτικά κατά του ΝΑΟΚ του τμήματος υδατοσφαίρισης που έχει προσφέρει τουλάχιστον 15 αθλητές στις εθνικές ομάδες.

Χουλιγκανικές συμπεριφορές και αγενής πράξεις δεν συνάδουν στον αθλητισμό και πολύ περισσότερο δεν συνάδουν με το κύρος του θεσμού του Περιφερειακού συμβούλου .

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε το κύρος του θεσμού και κυρίως να σφυρηλατήσουμε με τη δράση μας και τις αποφάσεις μας την ενότητα της Περιφέρειας.

Μηλιώτης Νικόλαος
Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας