Πρώτα βράβευση, μετά… μπουρλότο! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 14:22

Πρώτα βράβευση, μετά…  μπουρλότο! (video)

Όλα ξεκίνησαν ειδυλλιακά, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η απόλυτη καταστροφή. Την αρχική βράβευση του ΝΟΑ για την πορεία του στην Α1 πόλο από το περιφερειακό συμβούλιο, ακολούθησαν ...σκηνές ροκ, βαριές κουβέντες, ενώ επεστράφησαν πίσω τα μετάλλια και τα αναμνηστικά! Όλα αυτά στο περιφερειακό συμβούλιο, που ξεκίνησε στραβά από το Σάββατο και στραβά συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς το προεδρείο του έχασε για μία ακόμη μέρα παντελώς τον έλεγχο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Η περιφέρεια στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου βράβευσε την ομάδα πόλο του ΝΟΑ για την πορεία της στην Α1 κατηγορία!
Ο πρόεδρος Λούκας Νιφοράτος, πήρε την αναμνηστική πλακέτα από τον περιφερειάρχη κύριο Σπύρου, ο αντιπρόεδρος Νίκος Ανουσάκης, τα μετάλλια και ο Μάκης Κοσμάτος τα αναμνηστικά διπλώματα. Όλα ως εδώ καλά και ανθηρά.

Η τοποθέτηση του Λούκα Νιφοράτου , προφανώς ενόχλησε κάποιους συμβούλους κυρίως από την Κέρκυρα. Ο κ. Νιφοράτος ζήτησε να εγκριθεί ένα ποσό ώστε να μπορέσει ο ΝΟΑ να δηλώσει συμμετοχή στον Λεν Τρόφι και να γίνει η πρώτη ομάδα από τα Ιόνια που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη.
Ακούστηκαν κάποιες τοποθετήσεις από τους συμβούλους, ωστόσο την ατμόσφαιρα δυναμίτισε και πάλι ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Άνθης, ο οποίος αδικαιολόγητα δεν έδινε τον λόγο στον αντιπρόεδρο του ΝΟΑ και πρόεδρο του Δημοτικού που Συμβουλίου Κεφαλονιάς κ. Νίκο Ανουσάκη, που ήθελε να τοποθετηθεί.

Η άρνηση του κ. Ανθη να δώσει για ένα λεπτό τον λόγο, έφερε την δικαιολογημένη έκρηξη τόσο του Νίκου Ανουσάκη, όσο και των υπολοίπων παρευρισκομένων από την διοίκηση του ΝΟΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=FXtAaBoK9mU


Κάποιοι σύμβουλοι από την πλειοψηφία του συμβουλίου και ειδικότερα από την Κέρκυρα αντέδρασαν σε αυτή την προοπτική (να μιλήσει δηλαδή ο Νίκος Ανουσάκης) και καταψήφισαν την πρότασή του να πάρει το λόγο. Αντίθετα οι Μάκης Φόρτες, Θόδωρος Γαλιατσάτος, Δημήτρης Μαντζουράτος τάχθηκαν από την αρχή υπέρ στο να δοθεί ο λόγος. Τελικά ο Νίκος Ανουσάκης με τα πολλά κατάφερε και μίλησε. Ο ΝΟΑ επέστρεψε τα μετάλλια και τις πλακέτες, πίσω και αναχώρησε από την αίθουσα.

Η τοποθέτηση του Νίκου Ανουσάκη σε βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=q1_JJyZODjA