Παναγής Βλάχος: «Κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, καλό θα είναι να σοβαρευτούν»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 17:03

Παναγής Βλάχος: «Κάποιοι  περιφερειακοί σύμβουλοι, καλό θα είναι να σοβαρευτούν»

Σχετικά με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 6-9-2013 και ειδικά για το θέμα της ανανέωσης της αδείας των περιβαλλοντικών όρων του σταθμού των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, ένα θέμα καθαρά τυπικού και γνωμοδοτικού χαρακτήρα, από το οποίο όμως βγήκαν πολλά συμπεράσματα για ορισμένους ταγούς της πολιτικής ζωής της Κεφαλονιάς.Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο συνδυασμό του κ. Σπύρου όσο και στον συνδυασμό του κ. Γαλιατσάτου, για την ορθολογική αντιμετώπιση του θέματος.

Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτη την καταψήφιση όσο από τον κ. Καλούδη, όσο και από το συνδυασμό του κ. Μπεριάτου.... Και ειδικά θλίβομαι για το λευκό του κ. Μπεριάτου , όπου για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται κ. Μπεριάτε ότι εσείς οι γραφειοκράτες είσαστε εντελώς αποκομμένοι από την κοινωνία. Πραγματικά λυπάμαι βαθύτατα κύριε Μπεριάτε, που σας έκανα την τιμή να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό σας, στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές. Όσο για την καταψήφιση από τον συνδυασμό του Κ.Κ.Ε και προσωπικά από τον κ. Ματζουράτο, πραγματικά είναι λυπηρό, ένα κόμμα που (υποτίθεται) ότι είναι υπέρ του πρωτογενή τομέα και αγωνίζεται για να υπάρχουν θέσεις εργασίας, να καταψηφίζει την μόνη σοβαρή επιχείρηση στα Βαλκάνια, στο πρωτογενή τομέα. Θλίβομαι πραγματικά γιατί δείχνει περίτρανα την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Κ.Κ.Ε και επίσης αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο αποκομμένο από την κοινωνία είναι αυτό το κόμμα και τα στελέχη του.

Τώρα όσο αφορά τις ηχηρές απουσίες πρωτοκλασάτων περιφερειακών συμβούλων από την Κεφαλονιά, τι να πω; Δεν βρίσκω λόγια.... Αυτή είναι η αγάπη σας για τον τόπο; Ελπίζω μετά την επαίσχυντη ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Μπεριάτου να βγουν δημοσίως να διαφοροποιηθούν οι σύμβουλοι του εν λόγω συνδυασμού, αλλιώς δεν έχουν καμία δικαιολογία ότι έλειπαν!

Επίσης η απουσία του φίλου Μάκη Φόρτε ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, καθώς κυκλοφορεί ευρέως ότι ετοιμάζεται να κατέβη για Δήμαρχος Κεφαλονιάς! Δηλαδή φίλτατε Μάκη αυτό είναι το ενδιαφέρον σου για την Παλική αν βγεις Δήμαρχος; Αν ήσουν δηλαδή Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης θα τα έκλεινες; Δυστυχώς φίλτατε Μάκη με κάτι τέτοιες ενέργειες δικαιώνεις όλους αυτούς που λένε ότι είσαι Αντιληξουριώτης και Αντιπαλικησιάνος, κάτι που εγώ βεβαίως δεν θέλω να πιστέψω, αλλά.............

Κλείνοντας θεωρώ ότι κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, καλό θα είναι να σοβαρευτούν και να κοιτάξουν με υπευθυνότητα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, πριν τους πάρει με τις πέτρες ο λαός της Κεφαλονιάς.

Με εκτίμηση
Παναγής Βλάχος
Μέλος Νομαρχιακής Επιτ. Κοινωνικής Συμφωνίας




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250