Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 20:49

Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα

Τις Εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που διεξήχθη στα Ιωάννινα από 30 έως 31 Μαΐου 2013, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης. Στο Συνέδριο αναπτύχθηκαν ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα που αφορούν τον Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία καλείται να υπηρετήσει σε εξαιρετικά δύσκολες Μνημονιακές συνθήκες τις Τοπικές Κοινωνίες, τονώνοντας το πολύτιμο αίσθημα της συνοχής και αλληλεγγύης των Πολιτών.

Ο κ.Παρίσης είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Ε.Στυλιανίδη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ.Κ.Ασκούνη και άλλα επιφανή Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επισημαίνοντας τόσο τις ρεαλιστικές συνθήκες άσκησης των Αυτοδιοικητικών Καθηκόντων όσο και τις προτεινόμενες Σκέψεις, Προτάσεις και Τρόπους βελτίωσης των συνθηκών Διοίκησης.

Τέλος, ο κ.Παρίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εγκάρδια Φιλοξενία και την άριστη οργάνωση του Συνεδρίου στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, στο Δήμαρχο Ιωαννίνων κ.Φ.Φίλιου, στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου κ.Ι.Παπαλέξη και στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Α.Καχριμάνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250