Στανίτσας: "Η Ιθάκη μας έδωσε ισχυρή λαϊκή εντολή για τρίτη συνεχόμενη θητεία"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 12:18

Στανίτσας: "Η Ιθάκη μας έδωσε ισχυρή λαϊκή εντολή για τρίτη συνεχόμενη θητεία"

Αγαπητοί συμπολίτες,

Χθες η Ιθάκη με ένα συντριπτικό αποτέλεσμα σχεδόν ίδιο με εκείνο του 2019 μας έδωσε ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ για τρίτη συνεχόμενη θητεία, δείχνοντας ξεκάθαρα το δρόμο της ενότητας και της συνεργασίας, αλλά και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στους συνεργάτες μου.

Μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ για το νησί μας και μια μεγάλη ευθύνη για όλους εμάς, που μέσα στα επόμενα 5 χρόνια έχουμε δεσμευτεί και θα υλοποιήσουμε μια σειρά από θεμελιώδη, απαιτητικά μεγάλα έργα, παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε και θα φανούμε αντάξιοι αυτής της δυνατής και ξεκάθαρης εντολής του 75.3%, που δείχνει πέραν πάσης αμφισβήτησης τον επιθυμητό τρόπο διακυβέρνησης αυτού του τόπου.

Όπως έχω δεσμευθεί, και αυτή η Δημοτική Αρχή όπως και εγώ προσωπικά θα παραμείνω ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ, πέρα από κομματικές εντολές και κομματικά πολιτικά συμφέροντα και μικροπολιτικές.

Για την παράταξη ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και τους 11 αιρετούς της κόμμα είναι τα συμφέροντα του Νησιού της Ιθάκης!

Συγχαρητήρια και στους αιρετούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που παραμένουν 4 και ευχόμαστε μια καλύτερη, γονιμότερη συνεργασία.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γερ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250