Άλλο πάλι και τούτο! Συγκέντρωση με καμουφλάζ διοργανώνει ο Αλέξανδρος Παρίσης στο Αργοστόλι!  

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 12:25

Άλλο πάλι και τούτο! Συγκέντρωση με καμουφλάζ διοργανώνει ο Αλέξανδρος Παρίσης στο Αργοστόλι!   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ 

Συγκέντρωση προεκλογική, με συναυλία Μπαρμπάτη και Καραβιωτάκια, διοργανώνει ο Αλέξανδρος Παρίσης για την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση στο Αργοστόλι.

Εκεί λοιπόν που οι πολίτες θα ήθελαν από ένα υποψήφιο Δήμαρχο να ακούσουν τους στόχους και το πρόγραμμά του, θα ακούσουν τα Καραβιωτάκια.

Ποιούς όμως κοροϊδεύουν;

Οι λόγοι είναι τρεις και μπορεί να τους αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε:

  1. Ο νόμος χορηγούσε το δικαίωμα στον Αλέξανδρο Παρίση να ορίσει 285 υποψήφιους. Αυτός όμως δήλωσε 100 λιγότερους αφού οι πολίτες αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του.
  2. Πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση στην οδό Παναγή Βαλλιάνου παρουσιάζοντας τους υποψήφιους σε άδειες καρέκλες. Ήταν μια συγκέντρωση φιάσκο όπου οι πολίτες έδειξαν ξεκάθαρα ότι «έχουν γυρίσει την πλάτη» στον Αλέξανδρο Παρίση.
  3. Σε όλες τις περιοδείες στην περιφέρεια του Δήμου μας, ο Αλέξανδρος Παρίσης έμπαινε σε άδεια καφενεία στα χωριά μας αφού δεν υπήρχε συμμετοχή του κόσμου

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο και μπροστά σε ένα κορυφαίο φιάσκο της τελευταίας προεκλογικής ομιλίας με «καμουφλάζ» μια μουσική συναυλία προσπαθεί το επικοινωνιακό επιτελείο του, να μαζέψει συμμετέχοντες δια μέσου θεάματος και μουσικής.

Πάλι καλά που δεν φέρνει και τον Αντώνη Ρέμο … θα γέμιζε πραγματικά την πλατεία.

 

Τεχνάσματα που το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου θα πάρουν την απάντησή τους.

Από το Γραφείο Τύπου 




00 inkefalonia general ad 300X250