Υποψήφιοι Διλινάτων (Δημοτική Συμπολιτεία) : Ζητάμε την ψήφο σας για ακόμη περισσότερη ανοδική πορεία του χωριού μας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 12:45

Υποψήφιοι Διλινάτων (Δημοτική Συμπολιτεία) : Ζητάμε την ψήφο σας για ακόμη περισσότερη ανοδική πορεία του χωριού μας

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συγχωριανοί μας.

Με αίσθημα ευθύνης καταθέτουμε την δική μας πρόταση στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, παρουσιάζοντας τον συνδυασμό μας και τους υποψηφίους/ες συμβούλους μας για την Κοινότητα Διλινάτων.

Στις εκλογές του 2019 ο συνδυασμός μας είχε ως μοναδικό σύνθημα και όραμα "ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑ'', που με τη δική σας στήριξη ήρθε πρώτος με ποσοστό αυτοδυναμίας 53% και εκλέχθηκαν οι: Πρόεδρος Τζωρτζάτος Τάσος, Αντιπρόεδρος Φωής Νίκος και σύμβουλος ο Κουνάδης Σπύρος. Από τότε ο συνδυασμός είχε πάρει θέση υπέρ του νυν Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου - Δημοτική Συμπολιτεία.

Τώρα συστρατευόμαστε ξανά στο πλευρό του, αυτή τη φορά σε κοινό ψηφοδέλτιο, για μια νέα και μεγάλη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση και την πορεία που χαράξαμε το 2019.

Η επιλογή αυτή μας δικαιώσε γιατί ο Δήμαρχος κράτησε τις υποσχέσεις του και με σκληρή δουλειά, με ενότητα και σεβασμό μεταξύ μας αλλά και με την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα που είχαμε θεσπίσει το 2019:

το σπουδαίο και μεγάλο έργο του εξωραϊσμού, των υποδομών, της καθημερινότητας και της κοινωνικής μέριμνας του πολίτη για το καλό του χωριού μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Σήμερα, διεκδικούμε ξανά την στήριξή σας με ένα πολύ δυναμικό ψηφοδέλτιο το οποίο αποτελείται από αξιόλογους συγχωριανούς/ες μας που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του χωριού μας, βάζοντας πάνω από όλα το καλό του τόπου μας και όχι τα αξιώματα.

Τα Διλινάτα είναι ο τόπος μας, είναι το χωριό μας, ο τόπος που γεννηθήκαμε, που εργαζόμαστε, που ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Η ενασχόληση με τα κοινά για εμάς σημαίνει να μάχεσαι για μια αυτοδιοίκηση της συνέπειας και της προσφοράς, με ευθύνη και εντιμότητα, το να είμαστε στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ.

Αγαπάμε με πάθος το χωριό μας και κοιτώντας όλους εσάς στα μάτια ζητάμε ξανά τη στήριξή σας, έχοντας την διάθεσή και την όρεξη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας ώστε τα Διλινάτα να συνεχίσουν να είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ένας τόπος όπου χαίρεσαι να ζεις και να τον ζείς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οι υποψήφιοι/ες σύμβουλοι

της τοπικής Κοινότητας Διλινάτων

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΜΠΑΜΠΗ ΛΟΥΛΙΕΤΑ του ΘΩΜΑ, Οικιακά

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΗ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΦΩΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ, Συνταξιούχος

ΧΑΡΙΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, Κτηνοτρόφος

378382104 620011640320072 4451790572109700825 n




00 inkefalonia general ad 300X250