Υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’Δημοτική Συμπολιτεία – Θεόφιλος Μιχαλάτος’’ ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:18

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’Δημοτική Συμπολιτεία – Θεόφιλος Μιχαλάτος’’ ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές, στα τέσσερα χρόνια της θητείας του Δημάρχου μας Θεόφιλου Μιχαλάτου - μέσα σε ιδιαίτερα δυσμενείς οικονομικές, υγειονομικές (covid 19), κλιματολογικές (ΙΑΝΟΣ) συνθήκες, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τη δέσμευση μας για μια σειρά από έργα στην κοινότητα μας, με κορυφαίο την ανακατασκευή της πλατείας μας σε μια σύγχρονη, λειτουργική και ασφαλή πλατεία, για τα παιδιά μας που την χαίρονται καθημερινά, για τους κατοίκους μας και για τους επισκέπτες μας.                     

Φροντίσαμε για την βελτίωση της οδοποιίας και για την αντικατάσταση των καρκινογόνων από αμίαντο σωλήνων ύδρευσης και στην κοινότητα μας, έργο που ήδη ξεκίνησε από τις λαϊκές κατοικίες Αργοστολίου και την Πεσσάδα και στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί στο σύνολο του.

Πρόκειται για εξήντα χιλιόμετρα παρέμβασης, μέσα στα οποία περιλαμβάνεται και η κοινότητα μας και την πενταετία που έρχεται, προγραμματίζουμε να την επεκτείνουμε, όπου υπάρχει ανάγκη σε κάθε οικισμό μας.

Στους στόχους μας είναι, διάφορα μικρά ή και μεγαλύτερα έργα όπως - ενδεικτικά αναφέρω - την παιδική χαρά στον οικισμό Φωκάτων.

Στόχος μας επίσης, είναι και ο επανακαθορισμός της αστικής συγκοινωνίας του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια από Λακήθρα προς Αργοστόλι και τανάπαλιν.

Σήμερα με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία μας, έχοντας όρεξη να προσφέρουμε στο κοινό καλό της κοινότητας μας, καταθέτω και την δική μου υποψηφιότητα με διάθεση να παλέψω για τα προβλήματα της καθημερινότητας στην κοινότητά μας, ζητώντας τις απόψεις - προτάσεις όλων σας και σας διαβεβαιώνω, ότι θα καταβάλω κάθε μεθοδική προσπάθεια να τα επιλύσουμε, σε λειτουργική συνεργασία με τον Δήμαρχο μας Θεόφιλο Μιχαλάτο και τα μέλη του κοινοτικού μας συμβουλίου.

Φίλοι συγχωριανοί και συγχωριανές με γνωρίζετε προσωπικά και ξέρετε ότι βρίσκομαι πάντα στην διάθεση όλων σας, με θετική ενέργεια και αποφασιστικότητα ώστε να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος σε εσάς.

Απευθύνομαι σε όλους σας και στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, ζητώντας την στήριξή σας στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, όπου είμαι υποψήφιος για μέλος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λακήθρας , δηλώνοντάς σας ότι έχω πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου και να είστε βέβαιοι ότι θα δώσω και την ψυχή μου, για την επιτυχή κατάληξη των αιτημάτων σας για να κάνουμε την Λακήθρα μας κοινότητα πρότυπο στον τόπο μας.    

Γιάννης Κωνσταντάτος                      

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λακήθρας με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος''




00 inkefalonia general ad 300X250