Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Βίκτωρας Ρουχωτάς

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:54

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Βίκτωρας Ρουχωτάς

Ο Ρουχωτάς Βίκτωρ γεννήθηκε στο Αργοστόλι, όπου πέρασε τα γυμνασιακά και λυκειακά του χρόνια.

Στη συνέχεια σπούδασε Οδοντιατρική με ειδικότητα στην Ορθοδοντική στο πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. Από το 1994 ζει και εργάζεται στο Αργοστόλι. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών. Είναι ιδρυτής της Κεφαλληνιακής εταιρίας Ελληνοσερβικής Φιλίας και αποτέλεσμα της έντονης δραστηριότητας του ήταν η ίδρυση του Προξενείου της Σερβίας στην Κεφαλονιά.

Επιπλέον είναι επίτιμος πρόξενος Σερβίας καθώς και επίτιμο μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου από το 1998-2002 και αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΨ. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος από το 2006-2014 και από το 2006-2010 ήταν πρόεδρος της ΔΕΠΑΨ. Επίσης, είναι μέλος και αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης».

Από τις 16-11-2020 έως σήμερα είναι άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου για τον πολιτισμό και παρουσιάζει έντονη πολιτισμική δραστηριότητα, όπως:

Υπεύθυνος για το εορταστικό διάκοσμο και την διοργάνωση event (παγοδρόμιο, καρουζέλ) κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σημαντική συμβολή στην ανακαίνιση του Θαλασσόμυλου που αποτελεί αυτή την στιγμή πολιτιστικό κέντρο με συναυλίες και εκθέσεις

Δημιουργία Seasiderock Festival και πρόταση για φεστιβάλ κινηματογράφου

Έφερε Σέρβους καθηγητές πανεπιστημίου στα εικαστικά τους: κ. Miroslav Lazovic και κ. Biljana Velinovic, οι οποίοι φιλοτέχνησαν αφιλοκερδώς την τοιχογραφία στη δεξαμενή κάτω από το Κάστρου Αγίου Γεωργίου, την υπέροχη τοιχογραφία στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και το ψηφιδωτό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου

Ήταν καθοριστική η συμβολή του στην πραγματοποίηση του α΄φεστιβάλ υγρού στίβου με συμμετοχή εθνικών ομάδων Ελλάδας-Σερβίας, οι οποίοι είναι και ταυτόχρονα παγκόσμιοι πρωταθλητές.




00 inkefalonia general ad 300X250