Η Ζωή Χαρτουλιάρη, υποψήφια με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε Νησί Ψηλά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:11

Η Ζωή Χαρτουλιάρη, υποψήφια με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε Νησί Ψηλά

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε Νησί Ψηλά,  της Ρόδης Κράτσα

Πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρωτούν γιατί τελικά  αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε Νησί Ψηλά,  της κ Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. Και η απάντησή μου είναι η εξής:

Είμαι Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος, Εφοριακός με MSc στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ζω και εργάζομαι μόνιμα στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά μας. Τα τελευταία περίπου 4 χρόνια ήμουν στενή συνεργάτης και γραμματέας  του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ Καππάτου Παναγή. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προέκυψαν σε αυτή την διακυβέρνηση. Περάσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη τετραετία,  εξαιτίας  Covid, ενεργειακής κρίσης, αλλά και μεγάλων φυσικών καταστροφών όπως  ΙΑΝΟΣ  και  ΜΠΑΛΛΟΣ.

Ωστόσο, με την σωστή συνεργασία των φορέων, του κεντρικού κράτους, του Βουλευτή μας, της Περιφέρειας, αλλά και των  δήμων αντιμετωπίστηκαν οι περισσότερες δυσκολίες. Στην Περιφέρειά μας έχουν δημοπρατηθεί έργα ύψους 136 εκ. ευρώ, με υπερδιπλάσια αύξηση (105%) από το 2014-2019. Στην Π.Ε. Κεφαλονιάς, πιο συγκεκριμένα, έχουμε 53% αύξηση των δημοπρατήσεων, ενώ αυτή την στιγμή εκτελούνται 34 μεγάλα έργα. Σίγουρα δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδί εξεύρεσης γρήγορων λύσεων, καθώς  κάποια μεγάλα έργα της Περιφέρειας  εξαιτίας γραφειοκρατικών αγκυλώσεων έχουν καθυστερήσει στην υλοποίησή τους. Ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες εκτέλεσης των έργων.

Η κ Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου είναι μια προσωπικότητα  εξαιρετικά δραστήρια, με σπoυδαία ευρωπαϊκή εμπειρία, νεωτεριστικές και καινοτόμες  απόψεις και όραμα για τα νησιά μας. Διεκδικεί και αξιοποιεί αποτελεσματικά  ευρωπαϊκούς πόρους, κάτι άλλωστε που αποτυπώθηκε στα τελευταία επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΕΣΠΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. Οι δείκτες είναι εξαιρετικά ικανοποιητικοί σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία. Πρέπει να υλοποιήσει το όραμά της για τα Ιόνια Νησιά   σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, αλλά και για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νησιών.

Είναι άλλωστε και η επίσημη επιλογή του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Ιόνια Νησιά. Εμπιστεύεται την κ Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου  και την στηρίζει έμπρακτα!

Με τη νέα της ομάδα, έφτασε η στιγμή της   υλοποίησης του οράματός της για την Περιφέρειά μας, για την Κεφαλονιά μας.

Θα ήθελα να είμαι και εγώ μέλος αυτής της νέας ομάδας. Να  βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς μας και των υποδομών της μέσω των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητώ έμπρακτα την στήριξή σας!

Μια δύναμη για όλο το Ιόνιο, για το μέλλον του τόπου μας!

Για την Κεφαλονιά μας και την Ιθάκη!

Με εκτίμηση στους συμπολίτες μου Χαρτουλιαρη Ζωή

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ιονίων Νήσων στην Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης με επικεφαλής την κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, νυν Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και την παράταξη «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε νησί ψηλά».

#IonioDinata

#Με_την_Ζωή

χαρτ




00 inkefalonia general ad 300X250