Δήμος Αργοστολίου: Μεγάλη ήττα της Δημοτικής Αρχής, για την μείωση της ηχορύπανσης!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 09:12

Δήμος Αργοστολίου: Μεγάλη ήττα της Δημοτικής Αρχής, για την μείωση της ηχορύπανσης!

Μεγάλη ήττα της Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου, για την μείωση της ηχορύπανσης - Πανηγυρίζει η αντιπολίτευση 

Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αργοστολίου, εξ αρχής ήταν δεδομένη.

Ήθελε να ικανοποιήσει τα δεκάδες αιτήματα κατοίκων του Αργοστολίου και των ξενοδόχων απ’ όλη την επικράτεια του Δήμου, για την μείωση της ηχορύπανσης στους εξωτερικούς χώρους κατά τις βραδινές ώρες.

Γι αυτό και ήρθε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, γι αυτό και ακούστηκαν τα αιτήματα κατοίκων και ξενοδόχων, γι΄ αυτό και πάρθηκε η απόφαση κατόπιν ψηφοφορίας, για την μείωση του ωραρίου της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, κατά μία ώρα.

Εντούτοις, καθότι είναι ‘’κανονιστική απόφαση’’, αν και πλειοψηφική, δεν συγκεντρώνει τις απαιτούμενες ψήφους για την έγκρισή της.

Το αναφέρει άλλωστε, σε ανάρτησή του στο facebook, ‘’πανηγυρίζοντας’’ και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου ΑργοστολίουΑλέξανδρος Παντελειός, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Και αναπόφευκτα, η απόφαση για το ωράριο μουσικής δικαιώνει όσους καταψηφίσαμε την εισήγηση Μιχαλατου, για μετατροπή του Δήμου σε κοιμητήριο» συνοδεύοντας το ποστάρισμά του με την παρακάτω εικόνα.

347428559 10160889242044835 1410589688109273392 n

Δεν κατάφερε, λοιπόν, η Δημοτική Αρχή, να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και των ξενοδόχων του Αργοστολίου, για μείωση ηχορύπανσης και ως εκ τούτου «πανηγυρίζει» η αντιπολίτευση!




00 inkefalonia general ad 300X250