‘’Μπλόκο’’ στο έργο ανάπλασης της παραλιακής Αργοστολίου! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 18:35

‘’Μπλόκο’’ στο έργο ανάπλασης της παραλιακής Αργοστολίου! (video)

‘’Μπλόκο’’ στο έργο ανάπλασης της παραλιακής Αργοστολίου επιχείρησαν να βάλουν, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης και ο επικεφαλής της ελάσσοντος αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Παντελειός.

Και ενώ ένα μεγάλο και σημαντικό έργο για την πόλη του Αργοστολίου, όπως είναι η ανάπλαση της παραλιακής, από το άγαλμα Καββαδία, έως το Λιμεναρχείο Αργοστολίου, έχει εγκεκριμένη μελέτη που έχει περάσει και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, έχει και χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκ ευρώ και θα αρχίσει να εκτελείται το επόμενο διάστημα, τόσο ο κ. Ανουσάκης όσο και ο κ. Παντελειός εξέφρασαν τις εντάσεις τους για το έργο, λέγοντας μάλιστα, ότι θα πρέπει να περάσει ξανά η μελέτη από διαβούλευση (!), μετά κάποιες εντάσεις που εξέφρασε ο ΝΟΑ.

{https://www.youtube.com/watch?v=A92TIesPwjU}

Μάλιστα στην συνέχεια, ο κ. Παντελειός με ερώτησή του προς τον Δήμαρχο, δήλωσε ότι από το έργο ευνοείται ξενοδόχος του Αργοστολίου!

Ξέσπασμα Δημάρχου Αργοστολίου: «‘Υπερασπίζομαι την συγκεκριμένη μελέτη και το δικαίωμα να εκτελεστεί αυτό το σημαντικό έργο»

Τα όσα ακούγονταν στην αίθουσα από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, οδήγησαν τον πάντα ήρεμο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, σε ξέσπασμα:
’Υπερασπίζομαι την συγκεκριμένη μελέτη και το δικαίωμα να εκτελεστεί και να παραδοθεί στον κόσμο του Αργοστολίου, αυτό το σημαντικό έργο. Δεν είμαστε στην φάση τώρα που μπορούμε να κουβεντιάσουμε την μελέτη. Έχει εγκριθεί από το Δημοτικό συμβούλιο και η υπόθεση αφορά το Λιμενικό Ταμείο. Δεν μπορεί να επιβάλει να συζητηθεί τώρα ο κ. Ανουσάκης. Και πρέπει να ξέρει ότι δεν μας τιμά η κατάσταση που υπάρχει εκεί, με ιδιωτικά σκάφη με μπουγάδες να κρέμονται εκεί. Ποιος δίνει το δικαίωμα ελλιμενισμού σε αυτά τα σκάφη; Εχουν πάρει άδεια από το Λιμενικό Ταμείο;’’ Ηταν τα λόγια του Δημάρχου Αργοστολίου.

Παρακάτω σε βίντεο το ξέσπασα Δημάρχου

{https://www.youtube.com/watch?v=1Ns5XDB3nmE}

Παρακάτω η ερώτηση του Αλέξανδρου Παντελειού

{https://www.youtube.com/watch?v=PV6LvICMTNg}

Τελικά, το ζήτημα που έθεσε εκτός ημερησίας διάταξης, κατόπιν ψηφοφορίας δεν πέρασε να συζητηθεί χθες και θα συζητηθεί σε μεταγενέστερη τακτική συνεδρίαση.

 




00 inkefalonia general ad 300X250