Θεόφιλος: ''Πρέπει να λέμε ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου, που προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό'' - Τα χρήματα που έχουν πέσει για έργα (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 16:48

Θεόφιλος: ''Πρέπει να λέμε ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου, που προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό'' - Τα χρήματα που έχουν πέσει για έργα (video)

Η Δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου, δίνει επιτέλους λύση στην πολεοδόμηση στην περιοχή της Λάσσης, ένα ζήτημα που εδώ και 33χρόνια, αποτελούσε το μεγάλο αγκάθι για κάθε δημοτική Αρχή.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, το θέμα ήρθε ξανά με ερώτημα που έκανε η παράταξη του Αλέξανδρου Παντελειού, σχετικά με την πορεία Πράξης Εφαρμογής Λάσσης.

Τον λόγο πήραν και κάτοικοι της περιοχής, βάζοντάς τα με τις υπηρεσίες του Δήμου, στις οποίες χρεώνουν την καθυστέρηση στην πράξη εφαρμογή της Λάσσης.

Όταν τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, υπεραμύνθηκε της δουλειάς που κάνουν οι υπηρεσίες του Δήμου και του έργου που παράγουν, καθώς αν και δουλεύουν με λιγότερους υπαλλήλους πλέον, παράγουν ίδιο αλλά και περισσότερο έργο.

Απαντώντας σε κάτοικο της περιοχής ο κ, Μιχαλάτος τόνισε:

‘’Το να βρίζετε την Δημοτική Αρχή είναι δικαίωμά σας, όμως να τα βάζουμε με την υπηρεσία και τους υπαλλήλους, όταν αυτοί δίνουν έναν μεγάλο αγώνα,αυτό είναι άδικο.

Δεν μπορεί να ξεκινάει η Δημοτική Αρχή με 186 υπαλλήλους και να έχει φτάσει 130 και να γίνεται το ίδιο έργο και παραπάνω. Δεν μπορεί να έχεις πολεοδομία, με δύο υπαλλήλους και να έχουν να διαχειριστούν 2.500 χιλιάδες άδειες. Δεν μπορείς να έχεις δομές και να θέλεις να κάνεις ανάπτυξη στην Κεφαλονιά με δύο μηχανικούς. Πρέπει να λέμε ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου, που προσπαθούν για το καλύτερο και που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν θα πρέπει να έχουν κανένα παράπονο οι κάτοικοι με τις υπηρεσίες’’ τόνισε ο κ. Μιχαλάτος.

Παρακάτω το σχετικό βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=yyyzoafWHqw}

Ακολούθως και σε ύστερη τοποθέτησή του Δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε στα χρήματα που έχουν πέσει στον Δήμο Αργοστολίου για έργα. 

''Υπάρχουν 6 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο Αργοστόλι, δημοπρατημένα ήδη για την ανάπλαση Αργοστολίου. 2 εκατομμύρια ακόμα. 5 εκατομμύρια που βγήκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης και πάλι για αναπλάσεις . 500 χιλιάδες ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την πλατεία Λακήθρας και Αγίας Ειρήνης. 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το έργο ανάπλασης από το άγαλμα καββαδία έως το Λιμεναρχείο.’’

 

Παρακάτω το σχετικό βίντεο: 

{https://www.youtube.com/watch?v=RH0DtuOS980}

 




00 inkefalonia general ad 300X250