Διονύσης Μινέτος: «Την επόμενη εβδομάδα παραδίδεται η πισίνα του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου – Συναντήσαμε απρόβλεπτες εργασίες που έπρεπε να γίνουν – Τμηματικές παραδόσεις στα υπόλοιπα σημεία»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 10:19

Διονύσης Μινέτος: «Την επόμενη εβδομάδα παραδίδεται η πισίνα του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου – Συναντήσαμε απρόβλεπτες εργασίες που έπρεπε να γίνουν – Τμηματικές παραδόσεις στα υπόλοιπα σημεία»

Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των σημαντικών εργασιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, έκανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Μινέτος, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου.

Το θέμα ήρθε στο Σώμα, με τίτλο: έγκριση 2ης παράτασης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου», που όπως τόνισε ο κ. Μινέτος πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη παράταση εργασιών, που προέκυψε μετά το αίτημα των συλλόγων το καλοκαίρι να παραμείνει ανοικτό το κολυμβητήριο έως και τα μέσα Ιουλίου, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι δραστηριότητές τους.

Ακολούθως, ο κ. Μινέτος αναφέρθηκε στις «απρόβλεπτες εργασίες» που προέκυψαν κατά την επισκευή του κολυμβητηρίου.

«Οταν αδιάσαμε το νερό, υπήρχαν εκτεταμένες φθορές στην δεξαμενή κολύμβησης. Τις έχουμε εντοπίσει, έχουμε κάνει παρέμβαση και τις έχουμε διορθώσει.

Θέλει στοκάρισμα, όμως ο καιρός δεν ευνοεί, γιατί υπάρχουν υγρασίες και κάποιες φθορές. Σκεφτόμαστε συνεπώς να την γεμίσουμε την πισίνα και να την παραδώσουμε και θα αναβάλουμε το στοκάρισμα για το καλοκαίρι. Ουσιαστικά θα γίνει παραλαβή της κολυμβητικής δεξαμενής, ώστε να αρχίσουν και τα μαθήματα των συλλόγων και μετά να κάνουμε τμηματικές παραδόσεις στα υπόλοιπα σημεία του κολυμβητηρίου.

Σιγά σιγά να παραδίδουμε τα υπόλοιπα τμήματα. Η είσοδος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, δεν θα γίνεται από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πλάι που οδηγεί κατευθείαν στην πισίνα. Την άλλη εβδομάδα θα παραδοθεί η πισίνα, χωρίς όμως τα αποδυτήρια. Το έχουν δεχθεί οι σύλλογοι, καθώς σαφώς θα είναι καλύτερες οι συνθήκες προπόνησής τους, σε σχέση με αυτό που έκαναν όλο αυτό το διάστημα που το κολυμβητήριο ήταν κλειστό. Επίσης κατά το 80% έχουν τελειώσει και τα αποδυτήρια, τα οποία θα και παραδοθούν σύντομα».

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250