Ο Γ. Διγαλέτος για τον αποκλεισμό του λιμανιού Σάμης, από πρόγραμμα ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 09:05

Ο Γ. Διγαλέτος για τον αποκλεισμό του λιμανιού Σάμης, από πρόγραμμα ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης

visitkefaloniaisland.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΑΜΗΣ 21ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συνεδρίαση της Δευτέρας 21ης του Νοέμβρη του δημοτικού συμβουλίου Σάμης.

Αφ΄ ενός, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ο σημαντικός ρόλος και η προσφορά των εργαζομένων στις υπηρεσίες του δήμου στη μέχρι σήμερα οργανωτική του πορεία.

Αφ΄ ετέρου στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την διοικητική διαδρομή του δήμου μέχρι σήμερα, αλλά και την καθημερινότητα των δημοτών και δημοτισσών, εντάθηκαν η ανησυχία και η δυσπιστία για την διαχειριστική ικανότητα της Νέας Δημοτικής αρχής και κατά συνέπεια της αποτελεσματικότητάς της.

Μετά λοιπόν την εγκωμιαστική αναφορά ως προς την ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα των εργαζομένων και την αρμονική λειτουργία των υπηρεσιών,.. ήρθε το πρώτο σοκ της ημέρας που αφορούσε τον αποκλεισμό των λιμανιών του δήμου μας, από πρόγραμμα ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης και ένταξης σε διευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών .

Στα 16 λιμάνια που προτάθηκαν αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνονται του Πόρου, του Αργοστολίου και του Ληξουρίου; και μόνο ο δήμος μας από το νησί αποκλείεται.. με το λιμάνι της Σάμης να αποτελεί την κεντρική πύλη διακίνησης προς εξωτερικό και μία εκ των δύο προς εσωτερικό!

Τούτο και μόνο τούτο καταδεικνύει ότι… υστερεί σημαντικά σε ισχύ ο λόγος μας στα πεδία που λαμβάνονται οι αποφάσεις που μας αφορούν !

Και ας διατρανώνουν κάποιοι ανερυθρίαστα ότι,… «δακτυλοδεικτούμενη και υποδειγματική η παρουσία» ? της «υπερενισχυμένης» Νέας Δημοτικής αρχής !

Η πράξη μας τρομάζει !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ 23/11/2022




00 inkefalonia general ad 300X250