Διονύσης Μινέτος: Ενημέρωση για την πορεία εργασιών στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου (εικόνες/βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 17:27

Διονύσης Μινέτος: Ενημέρωση για την πορεία εργασιών στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου (εικόνες/βίντεο)

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΏΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης για το έργο της αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Αργοστολίου, αλλά και του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τους συνδημότες μας χρήστες της αθλητικής εγκατάστασης, σήμερα 03-10-2022, η εικόνα της πορείας των εργασιών έχει ως εξής:

1. Έχει ξεκινήσει η επίστρωση των εσωτερικών επιφανειών των αποδυτηρίων με νέα πλακίδια.

2. Ολοκληρώθηκαν οι καθαιρέσεις στον περιβάλλοντα χώρο της μεγάλης πισίνας και έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση των μπάζων.

3. Παρά την έρευνα που έχει γίνει δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν να εντοπιστεί η πηγή της διαρροής ύδατος στο διάδρομο που βρίσκεται στο επίπεδο της μεγάλης πισίνας στην βορειοδυτική πλευρά του κολυμβητηρίου. Πιστεύεται ότι όταν αρχίσουν οι καθαιρέσεις γύρω από την παιδική πισίνα, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί.

4. Σε γενικές γραμμές το χρονοδιάγραμμα εξελίσσεται ως έχει σχεδιαστεί με λίγες μόνο, μη σημαντικές, τμηματικές αποκλίσεις που οφείλονται κυρίως σε μικρο-καθυστερήσεις στην παράδοση υλικών που εισάγονται από το εξωτερικό αλλά και στην ανάγκη αντιμετωπίσεις ορισμένων αφανών, απρόβλεπτων εργασιών που προκύπτουν κατά την εξέλιξη του έργου.

5. Μετά την ολοκλήρωση των καθαιρέσεων γύρω από την μικρή πισίνα θα είναι δυνατή μια ασφαλέστερη εκτίμηση της πορείας του χρονικού προγραμματισμού του έργου.




00 inkefalonia general ad 300X250