Τελείωσε πριν ξεκινήσει το δημοτικό συμβούλιο! Κουρούκλης: «Είναι παρωδία και κοροϊδία από τη δημοτική αρχή»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 13:56

Τελείωσε πριν ξεκινήσει το δημοτικό συμβούλιο! Κουρούκλης: «Είναι παρωδία και κοροϊδία από τη δημοτική αρχή»

Μάλλον δεν ήταν επιτυχής η έμπνευση της Δημοτικής Αρχής να βάλει κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη το πρωί (ώρα 11.30).Είχε προηγηθεί η «καυστική» ανακοίνωση τόσο του επικεφαλή του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου στην οποία τόνιζε πως «To μόνο επείγον θέμα είναι το ΤΕΙ, προς όφελος των σπουδαστών και του τόπου μας», όσο και η πρόθεση αποχής από την συγκεκριμένη συνεδρίαση της μείζονος αντιπολίτευσης του Μάρκου Κοτσιλίνη «Πώς γίνεται να συνεδριάσουμε αφού έχουμε παραιτηθεί».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Βέβαια το «χτύπημα» για την δημοτική αρχή ήρθε εκ των έσω καθώς δεν εμφανίστηκαν στην συνεδρίαση αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (μόνο οι Μαρκέτος και Μοσχονάς ήταν δικαιολογημένοι απόντες με τον πρώτο να είναι κλινήρης και τον δεύτερο εκτός Κεφαλονιάς). Αποτέλεσμα ήταν να μην δημιουργηθεί απαρτία και το συμβούλιο να τελειώσει πριν καν ξεκινήσει!

Κουρούκλης: "Είναι παρωδία και κοροϊδία"

Ο δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης ήταν καταγγελτικός όσον αφορά τη στάση της δημοτικής Αρχής: «Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή που έχει καταντήσει το συμβούλιο παρωδία. Προτίμησαν να κρύψουν έναν σύμβουλο για να μην υπάρξει απαρτία, γιατί ήξεραν πως δεν θα περνούσαν οι προϋπολογισμοί που ήθελαν 21 ψήφους. Είναι παρωδία και κοροϊδία και προκαλεί αγανάκτηση η συμπεριφορά τους».

Ακούστε παρακάτω την δήλωση του Γιάννη Κουρούκλη





00 inkefalonia general ad 300X250