Νικόλας Βαλλιανάτος: Η πανηγυρική ανανέωση της θητείας του ως πρόεδρος και η επιβράβευση στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 13:11

Νικόλας Βαλλιανάτος: Η πανηγυρική ανανέωση της θητείας του ως πρόεδρος και η επιβράβευση στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

O Νικόλας Βαλλιανάτος, ανανέωσε σήμερα πανηγυρικά την θητεία του, ως πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου.

Άλλωστε, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές τις τελευταίες μέρες, πως η παράταξη του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, «Δημοτική Συμπολιτεία» θα τον πρότεινε εκ νέου για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και έγινε!

Ήταν η επιβράβευση, για την πετυχημένη θητεία του Νικόλα, σε αυτά τα δυο πρώτα χρόνια της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου, στην εύρυθμη και αναβαθμισμένη λειτουργεία του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου.

Διότι, ο Νικόλας Βαλλιανάτος, κλήθηκε και έφερε εις πέρας, Δημοτικά Συμβούλια με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες και παράλληλα δημοτικά συμβούλια με τηλεδιασκέψεις την περίοδο των Lockdown από την πανδημία. Πέρασαν όμως όλα τα ζητήματα, επερωτήσεις απαντήθηκαν, ενημερώσεις έγιναν και ο δήμος Αργοστολίου λειτούργησε εύρυθμα και έτσι θα προσπαθήσει να λειτουργεί και στο μέλλον.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος αμέσως μετά την επανεκλογή του: «λειτούργησα με την λογική να αντιμετωπίσω με ίσους όρους όλους τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο και με αυτή την λογική θα πορευτώ και από εδώ και πέρα».

Καλή δεύτερη θητεία λοιπόν, στον Νικόλα Βαλλιανάτο, ο οποίος με την εμπειρία, το ήθος και την ενωτική λογική του, αναβάθμισε την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου.

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250