Δήμος Αργοστολίου: Αλλαγές στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Τζωρτζάτος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 09:53

Δήμος Αργοστολίου: Αλλαγές στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Τζωρτζάτος

Αλλαγές είχαμε στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αργοστολίου, μετά την παραίτηση της προέδρου Μίνας Γαβριελάτου (φωτό), λόγω έλλειψης χρόνου.

Η κα Γαβριελάτου, η οποία είναι και αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστυολίου, είχε επιδείξει σημαντική προσπάθεια στην επίλυση των ζητημάτων των σχολικών μονάδων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πλην όμως όπως εξήγησε και η ίδια, ο χρόνος που θα μπορούσε να διαθέσει πλέον, δεν θα κάλυπταν τις απαιτήσεις που είχε θέσει η ίδια για τον εαυτό της, όταν αναλάμβανε αυτή την θέση. Και είναι αλήθεια, ότι η Μίνα Γαβριελάτου κατά την διάρκεια της θητείας της, βοήθησε να λυθούν σημαντικά ζητήματα της σχολικής κοινότητας.

Πλέον, μετά από την πρόταση του Δημάρχου Αργοστολίου νέος πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αναλαμβάνει ο Ιωάννης Τζωρτζάτος, για τον οποίο μίλησε με καλά λόγια ο Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Είναι πολύ ικανός και το έχει αποδείξει η επαγγελματική διαδρομή του. Έχει διάθεση να βοηθήσει και να παραγάγει έργο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ».

Παράλληλα, από το χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο, πέρασαν και άλλες αλλαγές μελών, όπως η αντικατάσταση της κας Ειρήνης Φωκά, λόγω συνταξιοδότησης, από την κα Ζωγραφία Μινέτου, με αναπληρωτή τον κ. Δημήτρη Βερβέρη και η αλλαγή στους εκπροσώπους των Νηπιαγωγών με την κα Σοφία Αμβροσιάτου, με αναπληρώτριά της την Παναγούλα Οικονόμου.

Γιώργος Χαλαβαζής 




00 inkefalonia general ad 300X250