Θεόφιλος: «Αυτόν τον μήνα θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας γιορτινή, ώστε να χαρούν τα παιδιά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 09:58

Θεόφιλος: «Αυτόν τον μήνα θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας γιορτινή, ώστε να χαρούν τα παιδιά»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον Δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

«Πρέπει κάθε μέρα να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα Άτομα με Αναπηρία και να προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή τους» τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και συνέχισε: «Ο Δήμος Αργοστολίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός, μαζί με τον προϊστάμενο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Δημουλιό και τον Υπερίων διοργάνωσαν ένα διήμερο εκδηλώσεων».

«Οι εργασίες στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ προχωρούν και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την μεταφορά του Ειδικού Σχολείου Περατάτων στον συγκεκριμένο χώρο και θεωρώ ότι όλο το νησί θα αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημα».

Για τα έργα που θα ξεκινήσουν

«Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες τα ευχάριστα των δημοπρασιών και θα ξεκινούν έργα στα όρια του δήμου μας».

-Για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Αυτόν τον μήνα θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας γιορτινή και να έχουμε δράσεις για τα παιδιά, όπως παγοδρόμιο και τα παιδιά να περάσουν όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες και να χαρούν»

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-276060223?si=c3b82b61ac054c26ba0a9324ecc8d274}