Τάσος Τζωρτζάτος: «Καλώ τον κ. Γασπαράτο να ζητήσει δημόσια συγνώμη καθώς αν δεν το κάνει θα κινηθώ νομικά»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 13:23

Τάσος Τζωρτζάτος: «Καλώ τον κ. Γασπαράτο να ζητήσει δημόσια συγνώμη καθώς αν δεν το κάνει θα κινηθώ νομικά»

Αγαπητοί συγχωριανοί,

νιώθω την ανάγκη να απαντήσω στα ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν για το πρόσωπό μου.

Στο τελευταίο συμβούλιο που αφορούσε την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του 2022 ο κ. Γασπαράτος αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει Συνεδρίαση, με την αιτιολογία ότι το θέμα δεν έχει εισήγηση με τα έργα προς ψήφιση, δηλαδή για τα έργα που στην ουσία θα προτείναμε στο συμβούλιο το συγκεκριμένο για να μπουν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 του Δήμου Αργοστολίου.

Έχει όλο το δικαίωμα να προβεί σε οποιοδήποτε καταγγελία – αναφορά πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει τα συμφέροντα της Κοινότητας, δεν μπορεί όμως να γίνεται κοινώς συκοφάντης και ψεύτης δείχνοντας ακόμη μια φορά την ανικανότητα του όχι μόνο ως πρόεδρος τα 9 έτη αλλά και ως σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί και δεν θέλει να γίνει κανένα έργο στο χωριό μας και δυστυχώς για ακόμη μια φορά παρακινείτε από τους γνωστούς κύκλους που τόσα χρόνια τον κοροϊδεύαν και τον εξευτέλιζαν κατακτώντας το βραβείο του χειρότερου προέδρου που πέρασε πότε από τα Διλινάτα με ανύπαρκτο έργο.

Για το συγκεκριμένο τμήμα οδού που αναφέρεται και προέβη σε καταγγελία δεν προσβάλει μόνο εμένα αλλά και το υπόλοιπο τοπικό συμβούλιο, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου, τους επιβλέπων μηχανικούς αλλά κυρίως προσβάλει όλους τους Διλινάδες.

Προτρέπω τον κ. Γασπαράτο να κοιτάξει το σχέδιο της συγκεκριμένης εργολαβίας καθώς το τμήμα που αναφέρεται έχει άλλη ονομασία με αυτό που υπονοεί στην αναφορά του.

Στην απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου με Αριθ. Πρωτ.:5357 και Αρ.Απόφασης 6/2019 η οποία αφορούσε την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020, με τίτλο έργου Δημοτική οδοποιία του Δήμου Αργοστολίου όπου τμήμα της αφορούσε την Κοινότητα Διλινάτων το συγκεκριμένο σοκάκι το αναφέρουμε στα Πρακτικά “Κοινότητας” που βρίσκεται παραπλεύρως του Κοινοτικού Γραφείου.

Η θέση “Καλαματιανού” που αναφέρεται ο κ. Γασπαράτος είναι σοκάκι- παράδρομος που δεν είχε ψηφιστεί σε καμία από τις αποφάσεις που αφορούσαν τεχνικά έργα στην κοινότητα μας μέχρι τώρα.

Θλίβομαι από το γεγονός που ο κύριος Ανουσάκης πολιτικός μέντορας του κ.Γασπαράτου υπέπεσε για άλλη μια φορά σε βάρος των Διλινάτων σε τέτοια πολιτικά λάθη χωρίς να ελέγξει καν τα πρακτικά, παρασύροντας τον ίδιο στον διχασμό και την πόλωση αποχωρώντας από σοβαρά θέματα που αφορούν την Κοινότητα μας.

Καλώ λοιπόν τον κ. Γασπαράτο να ζητήσει δημόσια συγνώμη τόσο στο πρόσωπο μου αλλά και στο υπόλοιπο συμβούλιο καθώς αν δεν το κάνει θα προβώ νομικά να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και το έργο της δικής μας Κοινοτικής Αρχής.

Αναστάσιος Τζωρτζάτος
Προεδρος  Τ.Κ Διλινάτων




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250