ΝΟΑ: Άριστες εντυπώσεις από την ομάδα πόλο μίνι - παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:13

ΝΟΑ: Άριστες εντυπώσεις από την ομάδα πόλο μίνι - παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στην Πάτρα

Η ομάδα  μας πόλο Μίνι Παίδων ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στην Πάτρα στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου,  άφησαν άριστες εντυπώσεις κυρίως όμως δημιούργησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Οι Μίνι Παίδες τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλό στον οποίο αγωνίζονταν ισχυρότατοι αντίπαλοι όπως ο ΝΟ Πατρών και η ΝΕ Πατρών ενώ για την επόμενη φάση προκρίνονταν οι τρεις πρώτοι.

 Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας, που για τους περισσότερους από τους μισούς ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση,  στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δεν εγκατέλειψαν σε καμία στιγμή την προσπάθεια, κοίταξαν στα μάτια τους ισχυρότατους αντιπάλους τους με τα βαριά ονόματα και ιστορία , κέρδισαν τον σεβασμό όλων αλλά και την πρώτη τους νίκη σε επίσημη διοργάνωση επί του Άργη Καλαμάτας.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτά τα παιδιά που σε συντομότατο χρονικό διάστημα έκαναν τεράστια πρόοδο και έβαλαν και πάλι το Αργοστόλι στον χάρτη της υδατοσφαίρισης, τα συγχαρητήρια μας και στους γονείς τους.

Τέλος οφείλονται συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο προπονητικό μας δίδυμο με πρώτο προπονητή τον Γρηγόρη Ράπτη και δεύτερο τον Δημήτρη Γασπαράτο που σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν και έφτιαξαν μια άρτια και αξιόμαχη ομάδα.

Την αποστολή απάρτισαν οι:

Ανδρεάτος Άγγελος

Βουργίδης Ηλίας

Βιτωράτος Χαράλαμπος

Βανδώρος Άγγελος

Σταθούλιας Παναγιώτης

Μαρινάκης Γιώργος

Μεσσάρης Σπύρος

Μεσσάρης Χρήστος

Πετράτος Παναγής

Σπυράτος Ιωάννης

Ζαφειράτος Χαράλαμπος

Στάβερης Αλέξανδρος

Σταμενης Δημήτρης

Παγουλάτος Σταμάτης

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

 

 noa1noa2


Ετικέτες: