Ο Χρήστος Πετράτος για την ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού στο ΝΟΑ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 12:41

Ο Χρήστος Πετράτος για την ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού στο ΝΟΑ

Ανάρτηση από τον Christo Petrato στο facebook:

Αγαπητοί γονείς θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με κάποιες φήμες περί κρουσμάτων κορονοιού στον όμιλο μας. Καταρχήν πρέπει να σεβόμαστε την ιδιωτικοτητά του κάθε ανθρώπου και πόσο μάλλον ενός παιδιού.Δεν μου αρέσει καθόλου η κριτική που γίνεται μερικές φορές, ααα τον μ......α δεν πρόσεχε ,κανείς άνθρωπος πιστεύω που κατοικεί στον πλανήτη γη δεν θέλει να αρρωστήσει και ούτε επιδιώκει την απομονωση του.Και η εκτίμηση μου είναι ότι αν βρεθείς την λάθος στιγμή, στον λάθος χώρο δεν σε σώνει καμμιά μάσκα.

Λοιπόν πρόκειται για ένα κρούσμα στην ομάδα πόλο του ομίλου μας το παιδί ειναι σε απομόνωση ευχόμαστε γρήγορα να γίνει καλά αν νόσει και να επανέλθει στις δραστηριοτητές του.
Τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν rapid test την πέμπτη όλα αρνητικά και την παρασκευή αναχώρησαν σε τουρνουά 5 ομάδων στην πάτρα.
Ο ομιλός μας κατά την διάρκεια των προπονήσεων τήρει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα από την γ.γ. αθλητισμού.Εβδομαδιαία self test και ανα δεκαπέντε μέρες rapid test από κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ.Όλα τα τμηματά μας ειναι ολιγομέλη, τηρούνται οι αποστάσεις και διαφορετικες ωρες προπονήσεων το καθε τμημα. Ειδικα στο ανοιχτο κολυμβητηριο μας κολυμπουν 5-6 αθλητες το πολυ ανα διαδρομη,τα αποδυτηρια ειναι κλειστα.Θα λεγα οτι οι μοναδικες στιγμες που βρισκονται τα παιδια μας σε κλειστο χωρο ειναι μονο κατα την εισοδο-εξοδο.

Αν μελετησετε την διεθνη βιβλιογραφια θα δειτε μετα απο μελετες σε κλειστα κιολας κολυμβητηρια της αμερικης δεν υπηρξε μεταδοση του ιου σε αυτα.
Αγαπαμε την αθληση αγαπαμε την ζωη!

Ευχαριστω.

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΑ ΕΦΟΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250