Νέα πλατφόρμα ΝΕΟΛ TV

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:00

Νέα πλατφόρμα ΝΕΟΛ TV

Η διοίκηση του ΝΕΟΛ, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους φιλάθλους που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τη δύσκολη αυτή φετινή σεζόν, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους κάρτας διαρκείας να παρακολουθούν δωρεάν και σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες της ομάδας μέσα από τη νέα πλατφόρμα neolTV.gr

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους κατόχους κάρτας διαρκείας να στείλουν έως την Πεμπτη 8/10 e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα παρακάτω στοιχεία:

☑Ονοματεπώνυμο

☑Αριθμός κάρτας διαρκείας

☑E-mail επικοινωνίας

Όσοι ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, θα λάβουν μέσω e-mail τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης για την πλατφόρμα neolTV.gr, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα την Κυριακή 11/10.

Ακόμη, όσοι φίλαθλοι της ομάδας δεν έχουν αποκτήσει ακόμα κάρτα διάρκειας αλλά το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Μαρούλη Διονύση (6977919053).

Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για τη στήριξή σας!

Πάμε δυνατά ΝΕΟΛ!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250