Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Σάμη – Πρόοδος Ιθ. 1-1)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:21

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Σάμη – Πρόοδος Ιθ. 1-1)

Εντυπώσεις και βαθμούς μοιράστηκαν Σάμη και Πρόοδος Ιθάκης στο ΔΑΚ Αργοστολίου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΚΙ.Το τελικό 1-1 μοιάζει δίκαιο για την εικόνα που είχε ο αγώνας, ο οποίος έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες και κάτω από συνεχή βροχή. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Σάμη αν και ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί στο 34΄όταν ο Σκιαδαρέσης έβγαλε μια μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Προόδου την οποία εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Νικολοβγένης, ο οποίος πλασαρε από δύσκολη θέση τον Τσιντήλα για το 1-0.
Κάπως έτσι και χωρίς άλλες μεγάλες φάσεις, έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Πρόοδος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 57' με τον Χάνο, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσίρου και με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματιάτος.

ΣΑΜΗ (Βουκελάτος) : Παπαλάμπρου, Μιχαλίτσης (85' Αυγερινός), Κόκκαλης, Σκιαδαρέσης, Καππατός, Δευτεραίος, Σταμούλης, Νικολοβγένης, Βιτωράτος (68' Αννινος), Αμούργης, Αραβαντινός
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. (Ο. Κωστόπουλος), : Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Σολδάτος (89' Γαβάς), Κιοράι (89' Κιοράι) , Χάνος, Βασιλάκης, Τσίρος, Αρταβάνης.

{phocagallery view=category|categoryid=330|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250