BADMINTON: O ΑΙΝΟΣ στην τέταρτη θέση της Α2

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 09:08

BADMINTON: O ΑΙΝΟΣ στην τέταρτη θέση της Α2

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Λαύριο

Σημειώνοντας σημαντικές νίκες οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΙΝΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2  κατηγορίας  έφεραν την ομάδα στην τέταρτη θέση .Στην πρώτη θέση η ομάδα του Λαυρίου και στην δεύτερη θέση η ομάδα της  Πεύκης. Οι δύο αυτές ομάδες ανέβηκαν στην Α1 Κατηγορία. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Λαύριο.

Για τον ΑΙΝΟ αγωνίστηκαν οι: ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΑΦΑΡ ,  ΜΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ  , ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ , ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

Δύο ήταν τα καθοριστικά παιχνίδια για την ομάδα μας .Και τα δύο κρίθηκαν οριακά με σκορ 3=2.

Στο πρώτο η ομάδα μας κέρδισε τον  Α.Ο. Γλυκά Νερά με τη Μαριλένα Kαλιτσουνάκη να αγωνίζεται μετά από δέκα πέντε  χρόνια και να κερδίζει  στο μονό  με 2-1 σετ τη  νεαρή αντίπαλό  της(σκορ τρίτου σετ 22-20) δίνοντας  την ευκαιρία στην ομάδα να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Στον άλλο αγώνα η ομάδα ηττήθηκε από την ομάδα της Φερενίκης. Mε το διπλό ανδρών οι Μέλας και Αμπντούλ, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι, ισοφάρισαν την συνάντηση και όλα κρίθηκαν στο απλό ανδρών. Εκεί ο Παπαδάτος, ενώ κέρδισε το πρώτο σετ ,λόγω κούρασης από τα συνεχή παιχνίδια έχασε τον έλεγχο του αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να ανακάμψει και να επικρατήσει τελικά με 2-1 σετ και κάνοντας το σκορ 3-2 για τη Φερενίκη.

AINOSAINOSAINOSΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ


Ετικέτες: