Ο Γιώργος Αντωνάτος για το ετήσιο τουρνουά ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ - «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 14:36

Ο Γιώργος Αντωνάτος για το ετήσιο τουρνουά ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ - «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  το μέλος του ΔΣ του Κεφαλληνιακού Γιώργος Αντωνάτος, για να μιλήσει για το τουρνουά μπάσκετ «Φώτης Τσιλιμιδός».

7 χρόνια το τουρνουά πραγματοποιείται και σκοπός του είναι να προσφέρει αλλά και να τιμήσει έναν άνθρωπο που έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. «Ο Φώτης ανέβασε σε άλλο επίπεδο την αθλητική δημοσιογραφία στην Κεφαλονιά. Πίστευε και ήθελε να προοδεύσει ο αθλητισμός του νησιού, όχι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά κάθε άθλημα. Αποφασίσαμε το τουρνουά να έχει το όνομά του για να θυμόμαστε την συμβολή του στον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αντωνάτος.

Από τις τρείς το μεσημέρι του Σάββατου, το γήπεδο θα γεμίσει με παιδικές φωνές και χαμογέλα και πολύ μπάσκετ. Ο κος Αντωνάτος ανέλυσε πως θα διεξαχθούν οι αγώνες ενώ αποκάλυψε πως θα συμμετέχουν περίπου 30 ομάδες των τριών ατόμων.

«Ο κόσμος το έχει αγαπήσει το τουρνουά. Είναι μια αθλητική ημέρα με προσφορά» υπογράμμισε καθώς στο γήπεδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα (κυρίως μακράς διάρκειας), τα οποία σε συνεργασία με την Μητρόπολη θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00


Ετικέτες: