Ο Σκόκο "κάρφωσε" την Βραζιλία

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 09:38

Ο Σκόκο "κάρφωσε" την Βραζιλία

Η Αργεντινή νίκησε με 2-1 την Βραζιλία σε διεθνές φιλικό με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει και τα δύο της τέρματα! Αυτό μάλιστα ήταν το ντεμπούτο του πρώην άσου της ΑΕΚ με την εθνική της χώρας του και μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανικό.Ο Σκόκο μπήκε στο ματς στο 69' αντί του Μάρκος και στο 82' άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο πάντως δεν έπρεπε να δοθεί, καθώς η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα όμως ο Φρεντ απάντησε για την Βραζιλία, αλλά το τέρμα του άσου της Φλουμινένσε δεν ήταν αρκετό για της χαρίσει την ισοπαλία μέσα στο "Μονουμεντάλ".

Στο 90' ο Νάτσο Σκόκο "χτύπησε" και πάλι, σκοράροντας από πάσα του Βάλτερ Μοντίγιο και χάρισε την σπουδαία νίκη στην Αργεντινή, καθώς φιλικά μεταξύ των δύο αυτών χωρών δεν υπάρχουν.

Σκόραρε και στα πέναλτι!

Εν συνεχεία ακολούθησαν πέναλτι (!), καθώς τυπικά αυτό ματς ήταν ρεβάνς άλλου φιλικού στην Βραζιλία τον Σεπτέμβρη, στο οποίο είχε επικρατήσει η "σελεσάο" με 2-1.

Ο Σκόκο σκόραρε και στα πέναλτι, αλλά η Βραζιλία επικράτησε με 4-3, καθώς δεν σκόραραν οι Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες και Βάλτερ Μοντίγιο στις δύο πρώτες εκτελέσεις.

Ο Νεϊμάρ ευστόχησε στην τελευταία εκτέλεση χορεύοντας (!) και χάρισε στην Βραζιλία το τρόπαιο του "Superclásico de las Américas", όπως ονομάζεται αυτό το... μίνι τουρνουά.

https://www.youtube.com/watch?v=xKAtf4kl6bk

Τα φιλικά αυτά, όπως γίνεται αντιληπτό από τις συνθέσεις, έγιναν μόνο με παίκτες που παίζουν στο πρωτάθλημα των δύο χωρών.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (5-3-2): Οριόν, Περούσι, Λισάντρο Λόπες, Σεμπαστιάν Ντομίνγκες, Ντεσάμπατο, Βανιόνι, Γκινιασού, Σέρο (88' Αουμάδα), Μοντίγιο, Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, Μπάρκος (69' Σκόκο).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ντιέγκο Καβαλιέρι, Λούκας Μάρκες (74' Μπερνάρντ), Ρέβερ, Ντουρβάλ, Φάμπιο Σάντος (63' Καρλίνιος), Ραλφ, Αρούκα (69' Ζεάν), Παουλίνιο, Τιάγκο Νέβες, Νεϊμάρ, Φρεντ.

https://www.youtube.com/watch?v=8tLT5mCX31s