Μία νίκη-μία ήττα για τον ΑΣΚ στην πρεμιέρα της Α΄κατηγορίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 19:13

Μία νίκη-μία ήττα για τον ΑΣΚ στην πρεμιέρα της Α΄κατηγορίας

Μια νίκη-μια ήττα ο απολογισμός του Α. Σ. Κεφαλονιά στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας του εφηβικού & παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ

Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ, το εφηβικό τμήμα του συλλόγου ηττήθηκε στην Πάτρα από την πολύ δυνατή ομάδα του Παναχαϊκού με σκορ 73-57. Οι έφηβοι του Μ. Δούλια, εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί μόνο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου με επιμέρους σκορ 24-19. Η συνέχεια του αγώνα ήταν μονόλογος για τους Πατρινούς που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα που προαναφέρθηκε.

Η εξέλιξη του σκορ ανά δεκάλεπτο: 19-24, 26-48, 42-60, 57-73.

Οι πόντοι Α.Σ.Κ. (ΔΟΥΛΙΑΣ): Ρουχωτάς 1, Αναγνωστάκης 2, Φραγκισκάτος, Γκαβός 26. Καββαδίας 3, Μανίκας 2, Τζουγανάτος, Βασιλάκης 14, Βεζυργιανόπουλος 2, Χριστοφοράτος 7, Μπίτρι, Ρουμπάτης.

Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 5/10) στο Αργοστόλι, ο Α.Σ. Κεφαλονιά αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ελλάδας -της προηγούμενης χρονιάς- ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Νικηφόρο και εντυπωσιακό το ξεκίνημα για τους παίδες του Π. Ματιάτου στη δύσκολη έδρα της Παναχαϊκής με σκορ 72-33. Οι πόντοι Α.Σ.Κ. (ΜΑΤΙΑΤΟΣ):

Βαλλιανάτος, Βουργίδης Β. 8, Σπυράτος 2, Σταθάτος 23, Καραβιώτης 4, Βουργίδης Δ. 13, Μαλιαγρός, Λουκέρης 5, Ποταμιάνος 17, Χαρατσάρης, Γαλιατσάτος.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 6/10) οι παίδες αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γλαύκου στο κλειστό του Αργοστολίου.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ