Η Διονυσία Βαλλιανάτου μιλάει για το The Happiness Project που έρχεται το Σάββατο στην Κεφαλονιά! (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 21:59

Η Διονυσία Βαλλιανάτου μιλάει για το The Happiness Project που έρχεται το Σάββατο στην Κεφαλονιά! (Ηχητικό)

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

 Η Διονυσία Βαλλιανάτου βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και μίλησε για το The Happiness Project που έρχεται στην Κεφαλονιά το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου.

Η Διονυσία μίλησε για την ιδέα της, που ήταν ένας αγώνας ανοικτής Θάλασσας με αφετηρία το Ληξούρι και τερματισμό του άγαλμα του Καββαδία στο Αργοστόλι. Ταυτόχρονα στις 8.30 που θα βουτήξουν οι κολυμβητές από το Ληξούρι θα ξεκινήσουν για το Αργοστόλι και οι δρομείς με στόχο να τερματήσουν ταυτόχρονα (γύρω στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου) δρομείς και κολυμβητές στο άγαλμα του Καββαδία!

Η Διονυσία Βαλλιανάτου αναφερόμενη στο “The Happiness Project” της Κεφαλονιάς, τόνισε πως «δεν είναι ένας αγώνας, αλλά ένα χαμόγελο στα παιδάκια που μένουν στο Ορφανοτροφείο «Ο Σωτήρ» στην Κεφαλονιά», που φέτος κλείνει 100 χρόνια λειτουργίας!

Αναφέρθηκε επίσης στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας που από το 2017 που ασχολείται της άλλαξε τον τρόπο σκέψης και το πώς βλέπει τα πράγματα στην ζωή της, στις επιτυχίες της πάνω σε αυτό το θαλάσσιο σπορ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Θα είναι πραγματικά ένας όμορφος αγώνας, με πολλούς και σημαντικούς αθλητές που θα έρθουν να κολυμπήσουν στην Κεφαλονιά και αξίζει τον κόπο το πρωί του Σαββάτου να δώσετε το παρών και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια αυτή!

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη

 

 


Ετικέτες: