Άπιαστος ο ΝΕΟΛ 61 – 34 την ΕΑΠ στο Ληξούρι (photos)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 09:58

Άπιαστος ο ΝΕΟΛ 61 – 34 την ΕΑΠ στο Ληξούρι (photos)

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε ο ΝΕΟΛ στην ΕΑΠ, επικρατώντας εύκολα 61 -34 για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑ-Η. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΕΟΛ και ΕΑΠ στο κλειστό του Ληξουρίου Τα παιδία του Μανώλη Δούλια παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ έδειξαν από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.

Με ηγέτη τον Βολτέρα με 22 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Παγώνη με 14 πόντους οι Ληξουριώτες πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου κόντρα στην ανήμπορη να αντιδράσει ομάδα της ΕΑΠ.

Το ημίχρονο έκλεισε με 44-27 υπέρ του ΝΕΟΛ. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε όπως και το πρώτο με τους Ληξουριωτες να μην σταματούν όταν η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +20 . Η διαφορά των 27 πόντων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν οι παίχτες του ΝΕΟΛ δεν έχαναν κάποια «εύκολα» καλάθια.

ΝΕΟΛ (Μ. Δούλιας): Αραβαντινός, Καππάτος 6, Δρακόπουλος 5, Βολτέρας 22(2), Μπελίτσης, Αντωνάτος, Μπακούρος, Μαρούλης Σ 4, Μαρούλης Α 8, Παγώνης 14, Μουδήλος, Κρητικός 2.
ΕΑΠ (Γ. Κωστόπουλος): Τσάκωνας 4, Ζαφείρης, Σιδεράκης, Δημόπουλος 4, Καρβέλας 2, Φραντζής 1, Παναγώπουλος 2, Ντεμίρης 5, Μπαλτιμάς, Κουκουλομάτης 16(2), Φαναριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ