ΕΠΣΚΙ: «Ανίκανη η αποκεντρωμένη να εφαρμόσει τους νόμους» - Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 15:26

ΕΠΣΚΙ: «Ανίκανη η αποκεντρωμένη να εφαρμόσει τους νόμους» - Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Ανακοίνωση σχετικά με την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί ως αναφορά τα μη αδειοδοτημένα γήπεδα στην Κεφαλονιά έβγαλε η ΕΠΣΚΙ, η οποία παράλληλα ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των αγώνα του Κυπέλλου. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει τα εξής»:

Χθες 24/9/2012 επειδή εκκρεμεί ακόμη η αδειοδότηση των γηπέδων και δεν υπάρχει σημείο επαφής και συνεννόησης με την περιφέρεια, η ΕΠΣΚΙ με έγγραφό της ζήτησε από το Δήμο Ιθάκης και την ΚΕΔΗΚΕ την άδεια με ευθύνη της ΕΠΣΚΙ να ενεργοποιήσει τα μη αδειοδοτημένα γήπεδα προκειμένου να διεξαχθεί πλήρης η αγωνιστική του Κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο αίτημά μας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ προφορικά μόνον συγκατατέθηκε. Ο Δήμος Ιθάκης δεν απάντησε καν στο έγγραφό μας.

Ως εκ τούτου και επειδή υπάρχουν νομικές ευθύνες, η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριλάβει η αγωνιστική του Κυπέλλου όσους αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ που διαθέτει άδεια. Επειδή πλέον ο χρόνος για την αναμονή απαντήσεων είναι απαγορευτικός, προχωράμε στη διεξαγωγή των αγώνων σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρακάτω ανακοινώνεται και αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν λυθεί το θέμα της αδειοδότησης θα εξετασθεί η πιθανότητα οι υπόλοιποι αγώνες να διεξαχθούν όλοι στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Επισημαίνουμε πάντως ότι η ευθύνη της μέχρι τώρα μη τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων βαρύνει εξ ολοκλήρου την αποκεντρωμένη περιφέρεια, η οποία αποδεικνύεται ανίκανη να εφαρμόσει τους Νόμους που ψηφίζει το Κράτος.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
29/9/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ
16:30’
Α.Ο.Κ.Ι –Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
29/9/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ
19:00’
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε.Κ.
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
30/9/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00’
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
30/9/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ
16:30’
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ