ΝΟΑ: Μπράβο Λουΐζα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 13:48

ΝΟΑ: Μπράβο Λουΐζα!

Με μεγάλη μας υπερηφάνεια κάνουμε γνωστό στους απανταχού Κεφαλονίτες αλλά και στους φίλους μας ότι τα καλά με κόπους κτώνται . Έτσι ήρθε και η σειρά μας να χαρούμε τους κόπους μας στο πρόσωπο της Λουϊζας Παπαντωνάτου, αυτής της 16ης κωπηλάτισσας, η οποία αφενός του ταλέντου της , αφετέρου του χαρακτήρα της και της σωστής προπόνησης εκ μέρους της προπονήτριάς της κας Κουνάδη Ειρήνης, κατάφερε χθές Κυριακή, 09/09/2012 και ώρα 09:00π.μ., να φέρει στην Κεφαλονιά το αργυρό βαλκανικό μετάλλιο από τη συμμετοχή της με τα χρώματα της Εθνικής μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Plovdiv της Βουλγαρίας 8-9/09/2012. Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν 39 αθλητές- τριες.

Η Λουϊζα Παπαντωνάτου από τα πρώτα βήματα της στην κωπηλασία είχε επιδείξει ότι κάτι καλό θα φέρει στον Όμιλο αλλά και στον εαυτό της. Η προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοπιαστική αλλά και επίμονη, μεθοδική στο αγώνισμα του μονού σκίφ (1Χ), δηλαδή μόνη της με δύο κουπιά. Κατ' επανάληψη όπου συμμετείχε κατάκτούσε μετάλλιο. Η Λουϊζα είχε κατακτήσει την 1η θέση στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Αργοστόλι 10-12/09/2010 στο αγώνισμα 4Χ (τετραπλό σκίφ) Κορασίδων 1000μ. και φέτος , στα Ιωάννινα , στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων- Κορασίδων 20-22/07/2012 , κατέκτηση την 3η θέση στο 1Χ Κορασίδων 2000μ.. Μετά από αυτή τη θέση αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να συμμετέχει στις δοκιμασίες επιλογής αθλητών για την Εθνική ομάδα που έγιναν στην Καστοριά 23/08/2012, απ' όπου κατάφερε την ένταξη της στο Κοινόβιο προετοιμασίας αθλητών Εθνικής Ομάδας στην Καστοριά από 24/08/2012 έως 05/09/2012 σε πλήρωμα διπλού σκίφ (2Χ) με την αθλήτρια του ΝΑΟ Σαλαμίνας Κοντραφούρη Κων/να που για άλλη μια φορά την ευχαριστούμε καθώς ευχαριστούμε και τουν προπονητή της. Μετά από την κοπιαστική προετοιμασία στο Κοινόβιο , οι Ομοσπονδιακοί προπονητές αποφάσισαν να αποτελέσει πλήρωμα στο τετραπλό σκίφ (4Χ) Κορασίδων 2000μ. με τις αθλήτριες Μάμαλου Δήμητρα (Κέρκυρα), Ζέρβα Αικατερίνη (Ιωάννινα) και Κοντραφούρη Κων/να ( Σαλαμίνα) , οι οποίες κατάφεραν να κατακτήσουν τη 2η θέση μετά τη Ρουμανία η οποία κατέκτησε την 1η θέση και πρίν την Τουρκία που κατέκτησε την 3η θέση.

Ήταν μια δύσκολη κούρσα δύο χιλιομέτρων, όμως η εμπειρία τους τις οδήγησε στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλλίου.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά της αποστολής τα οποία κατάφεραν να κατακτήσουν θέσεις που κοσμούν το επίπεδο της Ομοσπονδίας μας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.), συγχαίρουμε τους γονείς τους και τους προπονητές τους. Συγχαίρουμε τους Ομοσπονδιακούς προπονητές για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που μετέδωσαν στους αθλητές μας , όπως επίσης συγχαρητήρια και στην προπονήτρια μας κα Κουνάδη Ειρήνη και της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική , παραγωγική πορεία υψηλού επιπέδου αθλητών – τριών.

Πάνω απ' όλα όμως, ο Όμιλός μας εύχεται στη Λουϊζα συνέχιση των προσπαθειών της και καλή σχολική χρονιά. Αυτό που ωφελήθηκε είναι ότι άνοιξε ο δρόμος με ελπίδες για το μέλλον.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.