Ξεκίνησε η Εικοσιμία με όρεξη και φιλοδοξίες

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 11:18

Ξεκίνησε η Εικοσιμία με όρεξη και φιλοδοξίες

Με πολλή όρεξη και μπόλικες φιλοδοξίες, η Εικοσιμία ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει τη νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚΙ. Έπειτα από ένα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, η ομάδα από τη Λειβαθώ επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα και χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς διότι τα τελευταία χρόνια δυστυχώς καμία ομάδα που συμμετείχε στο περιφερειακό δεν κατάφερνε να πάρει μέρος στο αμέσως επόμενο πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Εικοσιμία, ωστόσο, άντεξε στις περσινές... κακουχίες και πλέον έχοντας διατηρήσει στο ρόστερ της αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζησιμάτος, δήλωσε σχετικά με τους στόχους της Εικοσιμίας: «Ο στόχος της Εικοσιμίας είναι να καταφέρουμε να είμαστε μία οικογένεια στα αποδυτήρια, να περνάμε καλά, να είμαστε συνεπείς και να ευχαριστηθούμε μία χρονιά γεμάτη αθλητισμό. Ο δεύτερος στόχος είναι αγωνιστικός, καθώς είμαστε μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αν καταφέρουμε να είμαστε μία οικογένεια τότε μπορούμε να πετύχουμε και τους αγωνιστικούς στόχους που έχουμε θέσει». Το ρόστερ με μικρές προσθαφαιρέσεις είναι ο κορμός της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται μαζί για πάρα πολλά χρόνια. Έμειναν και κάποια παιδιά από τη Δ' Εθνική που σίγουρα θα βοηθήσουν πάρα πολύ».

Ακούστε τις δηλώσεις του προέδρου Γιάννη Λυκούδη και δείτε και τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση
https://www.youtube.com/watch?v=Y4W3SdBCueE




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ