Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Δήμος Κεφαλονιάς - Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 09:15

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Δήμος Κεφαλονιάς - Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

¨Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ¨

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Σάββατο 14 Μαΐου, 11.00 π.μ. ΕΑΚ Φαρακλάτων.

Στα πλαίσια της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα διεξαχθεί φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου το Σάββατο14 Μαΐου, 11.00 π.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν εργαζόμενοι και αιρετοί από τους δύο Δήμους.

Η δράση και η πρόοδος των Κεφαλονιτών εντός και εκτός Κεφαλλονιάς είναι γνωστή και αποδεδειγμένη, έτσι είναι μεγάλη μας χαρά, που υποδεχόμαστε τον Κεφαλονίτη Δήμαρχο Ελληνικού, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι η εποικοδομητική συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨ για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος ¨στην προσπάθεια των εργαζομένων της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής.¨

Σίγουρα θα είναι ένα μοναδικό θέαμα από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, σημερινούς αιρετούς και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μήνυμα ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού και οι ποδοσφαιριστές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το απόγευμα τους Αγώνες Στίβου "ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2016"  στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και στο τηλ.: 26710-25600, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης




00 inkefalonia general ad 300X250