Γιώργος Αναλυτής: Αποχαιρετιστήρια δήλωση προς τον Α.Ο. Διλινάτων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 10:06

Γιώργος Αναλυτής:  Αποχαιρετιστήρια δήλωση προς τον Α.Ο. Διλινάτων

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου, στην ομάδα του Α.Ο. Διλινάτων, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Η απόφαση μου αυτή, ήταν πολύ δύσκολη και έχει να κάνει μόνο με τις νέες μου επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα χρόνια που πέρασα εκεί, ήταν υπέροχα, καθώς πολλές στιγμές θα μου είναι αξέχαστες, η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και οι πολύ καλές πορείες μας στο τοπικό κύπελλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόθερμα, το κόσμο της ομάδας που με στήριξε από τη πρώτη στιγμή, όλους μου τους συμπαίχτες και κυρίως τον αρχηγό, Χρήστο Τζωρτζάτο, που ήταν πάντα δίπλα μου, τους Στάθη και Σάκη Αναλυτή, που χωρίς αυτούς, δεν θα είχα κάνει ποτέ αυτή τη μεταγραφή  και δεν θα είχα ζήσει αυτές τις μοναδικές στιγμές και το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα–οικογένεια των Διλινάτων, τους προπονητές που συνεργάστηκα, κ. Τάκη Φωή και κ. Σπύρο Αλυσανδράτο και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το Δ.Σ., αλλά ιδιαίτερα, σε ένα μεγάλο πάνω απ’ όλα άνθρωπο, τον Πρόεδρο, κ. Κώστα Βαρτελάτο, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε και με βοήθησε να αναδειχθώ.

Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, στον Α.Ο. Διλινάτων, καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά και να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους του.

 

                                                                                                                                                                                                               Γιώργος Αναλυτής




00 inkefalonia general ad 300X250