Αλαφούζος: Το πρωτάθλημα χειραγωγείται, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 20:00

Αλαφούζος: Το πρωτάθλημα χειραγωγείται, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο που δρα με βία.

«Αισθάνομαι άγχος για το τι θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα και θυμό για την αλλοίωση των προηγούμενων πρωταθλημάτων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε κερδίσει ένα πρωτάθλημα, να είχε πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ και να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το πρωτάθλημα χειραγωγείται. Τι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο. Θα μας σφυρίζουν ποιοι διαιτητές; Οι ίδιοι που μας σφύριζαν μέχρι τώρα;», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στον ArenaFM και πρόσθεσε ότι απειλείται η ζωή του!

«Δεχόμαστε έμμεσα και άμεσα απειλές. Μας έχουν πετάξει βόμβες μολότοφ. Υφιστάμεθα απειλές για τις ζωές μας από ένα οργανωμένο σχέδιο, που δρα με τη βία. Υπάρχει φόβος στο δημοσιογραφικό χώρο. Δέχθηκαν επιθέσεις και φοβούνται να γράψουν την αλήθεια. Εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τα δημοσιοποιήσουμε για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε επίσης σχετικά με την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο ποδόσφαιρο: «Αποφασίζουν για όλα. Ποιος θα ανέβει, ποιος θα αποβληθεί, ποιος θα σφυρίξει, ποιος θα προχωρήσει. Ζητάμε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις. Λάθη θα γίνονται, όπως γίνονται πάντα, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν πιθανόν πλαστά αποτελέσματα και πρωταθλήματα…».

newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250