Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά BASKET (Εικόνες/Video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 23:49

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά BASKET (Εικόνες/Video)

Φιλανθρωπικό τουρνουά basket για την ενίσχυση των δράσεων του Φιλόπτωχου Ταμείου διοργανώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

Περισσότερα από 120 παιδιά, από 9 έως 18 ετών, χωρισμένα σε ομάδες των τριών, έδειξαν την αγάπη τους για το basket σε μια γιορτή του αθλητισμού όπου όλοι ήταν «νικητές».

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Κεφαλληνιακό Αθλητικό Όμιλο  υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και τη στήριξη του Ερυθρου Σταυρού αλλά και του Φιλόπτωχου ταμείου της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Π. Κανελλόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης και του ΝΟΑ κ. Λ. Νιφοράτος. Οι δυο τελευταίοι, κατά την είσοδό τους στο «κλειστό» άκουσαν με τη μορφή καλάντων την επιθυμία των παιδιών να λειτουργήσει άμεσα το Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Χρήστος Λαμπράκης

Δείτε VIDEO με αποσπάσματα από την εκδήλωση και παρακάτω φωτογραφίες. (Οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες σε υψηλότερη ανάλυση και στη σελίδα του INKEFALONIA.GR στο Facebook)

https://youtu.be/RHb6fFfKE8c




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250