Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συνδέσμου «Ευκοσμία» συγχαίρει και ευχαριστεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 16:28

Το ΔΣ του  Πολιτιστικού Συνδέσμου «Ευκοσμία» συγχαίρει και ευχαριστεί

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συνδέσμου «Ευκοσμία» Συγχαίρει όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους στο 3ο δρόμο αντοχής Βλαχάτα – Τραπεζάκι που διεξήχθη με επιτυχία στις 19 /8/2013. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν , τερμάτισαν μα κυρίως χάρηκαν την διαδρομή, τους ευχαριστούμε και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου. Ιδιαιτέρως θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη Δρομέων Κεφαλληνίας, που με τη συμμετοχή τους έδωσαν άλλη πνοή στον αγώνα μας. Ευχαριστούμε ακόμη όσους φίλους και κατοίκους της περιοχής ήρθαν στην αφετηρία , αλλά ήταν και στον τερματισμό και με το χειροκρότημα τους ενθάρρυναν τους δρομείς.

Δεν ξεχνούμε και ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ΑΒ Βασιλόπουλος για τα νερά, κ Μπάμπη Μινέτο για τους χυμούς και τον Κυριάκο Κυριακόπουλο για τα νερά που πρόσφερε στη μέση της διαδρομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που έφτιαξαν τα στεφάνια των νικητών, και όσους στήριξαν και βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του δρόμου μας.
Όμως το Τραπεζάκι τώρα που τελειώνει σιγά – σιγά το καλοκαίρι δεν πρέπει να το ξεχάσουμε και να το θυμηθούμε του χρόνου, δεν του αξίζει.

Φέτος συναντήσαμε ένα σκουπιδότοπο πίσω από την εκκλησία την Τραπεζοφόρα , τα χορτάρια ένα μέτρο στους δρόμους, στην περιοχή της πρώην κοινότητας Μουσάτων , να μειώνουν την ορατότητα με κίνδυνο ατυχήματος ,τους ασφυλακτούς και τα βρωμόδενδρα να κλείνουν τους δρόμους , τον ανύπαρκτο φωτισμό λόγω καμένων λαμπτήρων στην περιοχή ...κτλ
του χρόνου ελπίζετε να είναι όλα εντάξει;..........

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μια κίνηση πολιτών αυτοί που ζούμε , δραστηριοποιούμαστε ή απλά αγαπάμε το τόπο μας και τον πονάμε να δούμε τα θέματα του χωριού μας , όχι να αποδώσουμε μόνο ευθύνες , ούτε να αντικαταστήσουμε τις τοπικές αρχές ,αλλά ενωμένοι ,με εθελοντική δράση και με μεράκι να προσπαθήσουμε να ομορφύνουμε το χωριό μας και να βάλουμε στόχο ότι του χρόνου η εικόνα της περιοχής μας και των ΜουσοΠοριαράτων να είναι καλύτερη , γιατί έτσι θα αποδείξουμε ότι αγαπάμε τον τόπο μας.

Η πρόεδρος του συνδέσμου

Όλγα Γεωργοπούλου




00 inkefalonia general ad 300X250